ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
arkadaşlar adolf hitler in kavgam kitabını okuyanlar varmı ben başlamak üzereyimde okuyanlar ne düşünüosunuz kitap hakkında
27 Mayıs 2006 00:08
palali
okudum ama beklediklerimi bulamadım maalesef. savaş yıllarını, katliam sebeplerinin hitlerin ağzından itiraflarını görmeyi umuyordum. ülkemizde korsanlarıyla beraber en çok basılıp okunan kitaplardan biriymiş.
27 Mayıs 2006 00:11
roland
bu kadar bariz bir propaganda kitabı görmedim, bilmesem ray charles ile küçük emrah karışımı bi karakter diycem, çok azda rocky balboa var!!
27 Mayıs 2006 00:11
ryld
bence güzel bi kitaptı tabiki propaganda olucak adam siyasi görüşünü yazmış zaten bu arada ali beklentilerini karşılamamışın sebebi kitabın 2. dünya savaşından önce yazılması
27 Mayıs 2006 11:52
ryld
adam şavaşın son günleri öldüğü için savaşırkende kitap yazmayı düşünmediğinden itirafları göremiosun tabiki ama kitapta da dikkatli okunursa yaptıklarının sebeplerini açıklıyor zaten
27 Mayıs 2006 11:53
cincine
Almanya'da yasaklanmis ve sadece neo nazilerin evlerinde bulunabilen bir kitabin en cok satilan ülkelerden birinin Türkiye oldugunu duyunca cok sasirmistim. Belki de bize Almanya'da verilen egitimden olsa gerek, bu denli insanlik disi bir ideolojinin (belki meraktan belki de arastirma icgüdüsünden) nasil ilgi cekebilecegini kavrayamiyorum. Ama dedigim gibi bu Almanya'da verilen egitimden olsa gerek. Yine de bu kitabi herhangi birisinin okuyup pozitif etkilenebilecegi düsüncesi bile korkutuyor. Sansüre genelde karsi olmama ragmen bu kitabin yasaklanmasinin son derece arkasindayim, bence insanlar hala böyle irkci yaklasimlardan etkilenebiliyor.
28 Mayıs 2006 13:13
joe_
bence mutlaka okunması gereken bir kitap. inanılmaz bir propaganda var. hitlerin düşünce yapısını anlamak için gerekli. biraz zor okudum ben kitabı çünkü bendeki baskının çevirisi çok kötüydü. ve bence adamın o dönemde bahsettiği şeyler günümüzde de mevcut... türkiyede çok okunmasını isarile karşı nefret uyandırmak için olduğunu düşünüyorum
28 Mayıs 2006 14:56
ibrahim
Kitap genel olarak Nazi Almanyasının temellerini anlatıyor. Bence o yıkımı ortaya çıkaran büyük bir öfkeydi ve bugünde bizim ülkemizde büyük bi öfke var insanlar ekonomik koşullara yönetenlere sisteme vs... bişilere karşı öfkeli ve hal boyleyken insanların öfkeyi iktidara taşıyan bi liderin görüşlerini merak etmesi çok doğal. Hitler bence birazda haksızlığa uğruyor tarihte soykırım yapan tek o değil ama en çok hakarete uğrayan o, suçu kaybetmesi çünkü tarihi kazananlar yazıyor. En nihayetinde o da Alman Irkı için en iyi olduğunu düşündüğü şeyi yapmış... Amacım Hitleri övmek yada aklamak değil ama olaylara biraz daha objektif bakılabiir ve insanların merak edip okumasının bi zararı yok.
28 Mayıs 2006 16:36
güven
yahudilerin tasvirini mükemmel bir biçimde yapan kitap bunu kanıtlarıyla anlatıyor..."yahudiler vıcık vıcık birşeydirler onları elinize alıp sıkarsınız avuçlarınızdan akarlar ve tekrar aynı şekli alırlar"böle birşey diodu adolf hitler
ona göre temiz bir dünya için yahudilerin olmaması gerekiyor yoksa yahudileri piskopatlığından değil inandığı güzel dünyanın oluşması için öldürüyor...
okunması ve yorumlanması gereken bir başyapıt...
ikinci dünya savaşından önce hapisteyken yazdığı için ikinci dünya savaşı hakkında birşey öğrenilebilecek bir kitab değil...
adam o kitapta söylediği herşeyi hemen hemen yapıyor cidden bu bakımdan saygıyı hakediyor...
29 Mayıs 2006 02:59
smirnoff
bence kitap guseldı
ama çöküş daha bi guseldi
29 Mayıs 2006 03:03
comandante
Bırakın kavgamı falan önümüzde duran yol gösterici NUTUK'u okuyalım
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3938
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.