ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  bahçeşehir üniversitesi  24 Mayısta çoştuk...

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

armin
armin
Ama vallahi çok güzeldi :) Keşke gelseydin... Canım DJ'imiz Tolga'nın ellerine sağlık çok güzel çaldı, müzik gruplarında biraz problem çıksada onlar da güzeldi sağolsunlar geldiler, alnımızın akıyla çıktık bu işin içinden. Hatta May fest '06 dan daha güzel olduğu yönde söylentiler var :) En azından yağmur yağmadı :)
~ 834 gün   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Canım Ömürüm benim ,gelen herkes iyi şeyler söyledi, süper bir organizasyondu bence, nicelerini yapmak nasib olur inşallah..

armin
armin
Amin, canım benim sende o güne neşe kattın, çiçeğim teşekkür ederim. Seneye muhteşem planlar var ama duyurulur!

armin
armin
kenan yok muydu?

armin
armin
biz de kralı vardı :P

üstteki
üstteki
Geç düşen jetonun sesini duydunuz arkadaşlar = )
Ömürüm, o günün yorgunluğuna rağmen kalkıp o kadar dans ettim = ), herşeye değdi ama = )

sod
sod
deniz üzülme bir tanede gelemeyenler için yapacaz ;) maksat bizi destekleyen kişiler eğlensin... ama bu sefer gelin...

Bu arada herkese söylüyorum bunu aramızda kalsın eğer yer sorununu halledersek 11 Haziran gibi Epica 'yı getireceğiz okula (FRP ve oyun kulübü olarak)... Eğer yapabilirsek süper olacak... İstanbul ünivesitesi getiremedi biz bakalım getirebilecekmiyiz...

Yukarda özerin yazdı yazıya katılarak... Hayvanlıklarımız devam edecek... ;)

BuRadyo & BuKafes

En dipteki not: [adres = www.buradyo.com]www.buradyo.com[/adres] ve www.bukafes.com adreslerine giriyoruz ve talimatları gerçekleştiriyoruz... ;)

tane® ©an
tane® ©an
ne var bizde dün eğlendik ama bak nispet yapıoyumuyuz yooo:)
soldan sağa Ben,Gökçen,Umut,Zeynep,Aysen,Dilek hehehe.:P

kronik vaka
kronik vaka
valla süperdi hakkaten.çok eğlendiim bi gece oldu .bunu düzenleyen tüm kulüplere teşekkürler.hiç bitmesin bu tip organizasyonlarr.hep olsuunnn:):)

angie
angie
yaaa çok mutluydum böle bişeyin bi parçası olduum için ayrıca normalde heb simaen tanıdıım ama muabettim olmayan insannarın ne şahane insannar olduunu görüp daa da mutlu oldum :) bakınıs ömür,öser ve o gece tanıştıım insannar..tolga süpper bi dj miş bunu gördük melekle bise örettikleri ve verdii gas yeterdi o gece hazein çaldıı killing in the name of olayı koparttı :) film seçimlerinden hoşlanmasam da süper bi organisasyondu ertesi gün bi başkasını yabalım die acaip bi gasa geldim :)) darısı beşiktaşa

melayikhe
melayikhe
emelimle diçey kabinine girme fırsatı veren tolgaya sonsuz teşekkr..ve bize öğrettikleri için:)..şu okula geldiimden beri yaşadıım en güsel şeydi ve bunu benim arkadaşlarımın yapmış olması daha bi gururlanmama neden oluyo..hepimiz süpermiyiz ne:) yüm buradyo ekibine ve kafes ekibine sonsuz teşekkür hepicinizi çok sefiorum elinize kolunuza sağlık..ee bidaa ne zaman yapyoruz:D

tlka
tlka
tum BUradyo ekip arkadaslarıma ve dier arkadaslara ovguleri icin tesekkur ederim :)
imkan olsaydı house calacaktık ama club gittik ortama gore.. sizleri eglendirebildiysek ne mutlu bize..
BUradyo Ekim ayında yeni donemde sizlerle her ay 1 parti de bulusacak ve surpriz DJlerde konugumuz olacak..
bizi dinlemeye devam edin..
www.BUradyo.com
Bahcesehir Universitesi Resmi Radyosu,
director@buradyo.com
~ 833 gün   mesajın adresini al  

melayikhe
melayikhe
evet arkadaşlar burda bu radyo bu kafes dedimizebakmayın..etraf insan kaynıyodu sadece klupler değil birçok arkadaşımız bize yardım etti bu bizim ürünümüz okulun hiç emeği olmadan sadece arkadaş desteğiyle yapılan bi organizasyon belkide herkes buyuzden bukadar eğlendi..kendi çabalaryla yaptıkları bi partide istedkleri gibi eğlendiler..ogün yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür..

tlka
tlka
Böyle bir organizasyonun kıvılcımı olan KaFeS'e , BUSAM personelinden Muzık kulubune, B.U. Paint'e , Oyun kulubune, ve orada arkadasımız dostumuz olup kolon taşınmasından, televizyon taşımaya yaptıkları herşey ama herşey için, katılan arkadaşlarada bizlere motivasyon sağladıkları için ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ve BUradyo ekibi olarakta emekleriniz için MİNNETTARIZ.

www.BUradyo.com
Bahcesehir Universitesi Resmi Radyosu,
director@buradyo.com

armin
armin
evet doğru söylüyorsun özercim. Bunun için organizasyonda emeği bulunan herkesten özür diliyorum ben aslında bu yazıyı daha önce yazacaktım ama unuttum... Tekrar afedersiniz arkadaşlar...

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008