ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > bahçeşehir üniversitesi > 24 Mayısta çoştuk...

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sod
sod
Arkadaşlar gelen herkese teşekkür ederiz. BuRadyo & BuKafes ekibinin neler yaptığını gördünüz. Artık seneye beşiktaşta devam edecez etkinliklerimize... Gelemeyen arkadaşlar üzülmesin BuRadyo ekibi cuma günü beşiktaşa gelebilir. Bizi beşiktaştada dinleyebilirsiniz.

Herkes (çoğunluk) eğlendi sanırım... Eğlenmeyen varsa özellikle çaldığımız müziklerden dolayı zaman yetmemesi ve jandarmanın kapıya gelmesinden dolayı oldu arkadaşlar onun içinde kusura bakmayın...

Artık beşiktaşta daha iyileriyle hep birlikte ;)
25 Mayıs 2006 14:03   mesajın adresini al  

fallenangel
fallenangel
aa nie bnm hbrm yok bu cuma günkü işten fatihh :( tmm 2 ay yayın yapamadım ama bu kdr mı unutulur kardeşim?? küstüm size.. :(
25 Mayıs 2006 17:35   mesajın adresini al  

smirnoff
smirnoff
costunuz mu bare ????
25 Mayıs 2006 19:16   mesajın adresini al  

armin
armin
Hem de nasıl coştuk! Organizasyon ekibi adına gelen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum, dünkü organizasyonu yapmak için 4 kişi (Ben dahil) 8 gün boyunca gecesini gündüzüne katarak çalıştı ve sanıyorum ki ortaya herkes baya eğlendi -ki görünen buydu:)- seneye daha iddialı organizasyonlarla karşınızda olacağız...

Bahçeşehir Üniversitesi Kısa Film ve Sinema Klubü
ve
Bahçeşehir Üniversitesi Resmi Radyosu www.buradyo.com
25 Mayıs 2006 19:52   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Gün boyu yaşadığımız koşturmaca ve yarım (veya bir) saatlik uykuyla ayaktayım, sonuna kadar değdi, çok eğlendik , çok coştuk = )
gelen bütün arkadaşların geldiğine değmiştir umarım, Esra'nın da dediği gibi Capon işi korku filmi pek sarmadı =) pek kanlı canlı bişey olduğu söylenmişti, önyargıyla izleyince tat alamadım pek =) öncesi ve sonrasıyla harika bir gece oldu = ) emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler..
25 Mayıs 2006 20:00   mesajın adresini al  

smirnoff
smirnoff
ömür ellinize saglık arkadaslarım war onlarda bayagı owdu ınsallah seneye bızde katılırıs :))
25 Mayıs 2006 20:02   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Özer ,abi bi insan bu kadar mı profesyönelce çalışır, hayranım sana = )
25 Mayıs 2006 20:28   mesajın adresini al  

ciyan
ciyan
Ya süperdi ya.. Hatta ve hatta hayatımda yaşadığım en güzel gecelerden biriydi. Çok yoruldum aynı zamanda çok eğlendim şahsen. Hele sefgili dj im Tolga harbiden çok güsel çaldı. Adam işi bilio ya =)
25 Mayıs 2006 23:21   mesajın adresini al  

cagacu
cagacu
Bencede züpperdi.Mayaq eğlendim. Koptum gittim bu diyardan :p baya kurt döktük. Yaw mehmet bizim bi basket macı vardı nooldu hani tur atladıydık ? Tadı damagımda kaldı bee...
26 Mayıs 2006 00:45   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
killing in the name of diyorum başka da bişi demiorm dermiş gibi yapıyorum:P çünkü dopdolu bi partiydi. süppppppppper oldu diyorum. bo arada tekrar hatırlatalım , www.bukafes.com a bir göz atalım.
26 Mayıs 2006 01:08   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
söylemeyi unuttum :P eğlenceli olan kısım tolga'nın evinde 10 kişi kadar toplu uyuma seansı gerçekleştirmekti. sabaha karşı verilen Bahçeşehir Horul Korosu konseri dinleyenleri coşturdu. ya acaba bi daha mı.... ehe
26 Mayıs 2006 01:10   mesajın adresini al  

armin
armin
Bana yaptı bütün düşündüklerini...
26 Mayıs 2006 02:30   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008