gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Bahçeşehir Üniversitesi - 24 Mayısta çoştuk...
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 19
 Yazar: Mesaj:
sod
sod
Arkadaşlar gelen herkese teşekkür ederiz. BuRadyo & BuKafes ekibinin neler yaptığını gördünüz. Artık seneye beşiktaşta devam edecez etkinliklerimize... Gelemeyen arkadaşlar üzülmesin BuRadyo ekibi cuma günü beşiktaşa gelebilir. Bizi beşiktaştada dinleyebilirsiniz.

Herkes (çoğunluk) eğlendi sanırım... Eğlenmeyen varsa özellikle çaldığımız müziklerden dolayı zaman yetmemesi ve jandarmanın kapıya gelmesinden dolayı oldu arkadaşlar onun içinde kusura bakmayın...

Artık beşiktaşta daha iyileriyle hep birlikte ;)

25 Mayıs 2006 14:03  mesajın adresini al  
smirnoff
smirnoff
costunuz mu bare ????

25 Mayıs 2006 19:16  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Gün boyu yaşadığımız koşturmaca ve yarım (veya bir) saatlik uykuyla ayaktayım, sonuna kadar değdi, çok eğlendik , çok coştuk = )
gelen bütün arkadaşların geldiğine değmiştir umarım, Esra'nın da dediği gibi Capon işi korku filmi pek sarmadı =) pek kanlı canlı bişey olduğu söylenmişti, önyargıyla izleyince tat alamadım pek =) öncesi ve sonrasıyla harika bir gece oldu = ) emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler..

25 Mayıs 2006 20:00  mesajın adresini al  
smirnoff
smirnoff
ömür ellinize saglık arkadaslarım war onlarda bayagı owdu ınsallah seneye bızde katılırıs :))

25 Mayıs 2006 20:02  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Özer ,abi bi insan bu kadar mı profesyönelce çalışır, hayranım sana = )

25 Mayıs 2006 20:28  mesajın adresini al  
cagacu
cagacu
Bencede züpperdi.Mayaq eğlendim. Koptum gittim bu diyardan :p baya kurt döktük. Yaw mehmet bizim bi basket macı vardı nooldu hani tur atladıydık ? Tadı damagımda kaldı bee...

26 Mayıs 2006 00:45  mesajın adresini al  
juventas
juventas
reja ederiz ne demek her zmn geliriz (:

26 Mayıs 2006 03:05  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Neden bu kadar çok eğlendiğimiz organizasyonları ayda yılda bir yapıyoruz ?
Caga güzeldi basket maçı ama benim fişimi çekti o maç = ) acaip kesildim maçtan sonra yerlerdeydim zaten, diğer turlar yalan oldu galiba =P

26 Mayıs 2006 03:17  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
alkol alma sen istersen = )bak sana kafiye yaptım..Sırf sen diilmişsin kafiye yapabilen,naaabeerrr = )

26 Mayıs 2006 03:39  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Canım Ömürüm benim ,gelen herkes iyi şeyler söyledi, süper bir organizasyondu bence, nicelerini yapmak nasib olur inşallah..

27 Mayıs 2006 03:23  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Geç düşen jetonun sesini duydunuz arkadaşlar = )
Ömürüm, o günün yorgunluğuna rağmen kalkıp o kadar dans ettim = ), herşeye değdi ama = )

27 Mayıs 2006 03:35  mesajın adresini al  
sod
sod
deniz üzülme bir tanede gelemeyenler için yapacaz ;) maksat bizi destekleyen kişiler eğlensin... ama bu sefer gelin...

Bu arada herkese söylüyorum bunu aramızda kalsın eğer yer sorununu halledersek 11 Haziran gibi Epica 'yı getireceğiz okula (FRP ve oyun kulübü olarak)... Eğer yapabilirsek süper olacak... İstanbul ünivesitesi getiremedi biz bakalım getirebilecekmiyiz...

Yukarda özerin yazdı yazıya katılarak... Hayvanlıklarımız devam edecek... ;)

BuRadyo & BuKafes

En dipteki not: [adres = www.buradyo.com]www.buradyo.com[/adres] ve www.bukafes.com adreslerine giriyoruz ve talimatları gerçekleştiriyoruz... ;)

27 Mayıs 2006 16:17  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
ne var bizde dün eğlendik ama bak nispet yapıoyumuyuz yooo:)
soldan sağa Ben,Gökçen,Umut,Zeynep,Aysen,Dilek hehehe.:P

27 Mayıs 2006 18:14  mesajın adresini al  
angie
angie
yaaa çok mutluydum böle bişeyin bi parçası olduum için ayrıca normalde heb simaen tanıdıım ama muabettim olmayan insannarın ne şahane insannar olduunu görüp daa da mutlu oldum :) bakınıs ömür,öser ve o gece tanıştıım insannar..tolga süpper bi dj miş bunu gördük melekle bise örettikleri ve verdii gas yeterdi o gece hazein çaldıı killing in the name of olayı koparttı :) film seçimlerinden hoşlanmasam da süper bi organisasyondu ertesi gün bi başkasını yabalım die acaip bi gasa geldim :)) darısı beşiktaşa

27 Mayıs 2006 20:29  mesajın adresini al  
melayikhe
melayikhe
emelimle diçey kabinine girme fırsatı veren tolgaya sonsuz teşekkr..ve bize öğrettikleri için:)..şu okula geldiimden beri yaşadıım en güsel şeydi ve bunu benim arkadaşlarımın yapmış olması daha bi gururlanmama neden oluyo..hepimiz süpermiyiz ne:) yüm buradyo ekibine ve kafes ekibine sonsuz teşekkür hepicinizi çok sefiorum elinize kolunuza sağlık..ee bidaa ne zaman yapyoruz:D

27 Mayıs 2006 22:30  mesajın adresini al  
melayikhe
melayikhe
evet arkadaşlar burda bu radyo bu kafes dedimizebakmayın..etraf insan kaynıyodu sadece klupler değil birçok arkadaşımız bize yardım etti bu bizim ürünümüz okulun hiç emeği olmadan sadece arkadaş desteğiyle yapılan bi organizasyon belkide herkes buyuzden bukadar eğlendi..kendi çabalaryla yaptıkları bi partide istedkleri gibi eğlendiler..ogün yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür..

28 Mayıs 2006 21:29  mesajın adresini al  
sod
sod
çalışan bütün arkadaşlara çok teşekkürler ediyorum, bende görevliydim ama fazla bir varlık gösteremedim. inşallah bir daha hepimizin gerçekleştireceği organizasyonlarda daha çok çalışacam, tabiri cayizce köpek gibi çalışacam...

Bütün çalışan ve emeği geçen arkadaşalar teşekkürler...

28 Mayıs 2006 21:43  mesajın adresini al  
sod
sod
saol abi projektörcüde olduk sırada ne var abi... merak ediyorum walla hehehehehe

29 Mayıs 2006 22:40  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
öyle inşallahla maşallahla olmaz cihan, icraat gerek..

30 Mayıs 2006 00:54  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 19
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008