ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Sakarya Spor

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

=54 tatanga=
=54 tatanga=
Sanlı sakaryam dun 8.500 taraftarıylaaa baskentı salıyıppp 1lıgee tekrar merhaba demıstır .sampıyonnnnnnnnnnnnnn
25 Mayıs 2006 13:43   mesajın adresini al  

burakargın
burakargın
Penaltılarla İstanbulspor'u geçen Sakarya Altay'ı 4-1 lik net bir skorla devirdi. Gönlüm Altay'dan yanaydı; fakat Sakarya 1. ligi haketti.

Mbayo sen neymişsin bee? :)
25 Mayıs 2006 18:39   mesajın adresini al  

smirnoff
smirnoff
hayırlı olsun birader
25 Mayıs 2006 23:38   mesajın adresini al  

bliss
bliss
hem eses hem sakarya yüzümüzü güldürdü vallaha:)
26 Mayıs 2006 00:00   mesajın adresini al  

smirnoff
smirnoff
eet yuzmuzu guldur ama eses te de bu olaylar abartıldı sankı ufuk ( konu daılsın dıe yazmadım ama cok dertılıım bu konuda )
26 Mayıs 2006 00:06   mesajın adresini al  

bliss
bliss
beni en çok mutlu eden 2 takımın aynı ligde karşılaşmaması olaylar daha da artardı ama eseslileri kınıyorum etrafa cana ve mala verdikleri gereksiz zarardan dolayı. milletin arabasından ne istiyosun, 50kişi 5kişiye girince pek iyi izlenim bırakılmıyo, ama bu sakarya içinde geçerli böle spor taraftarı olunmaz.
26 Mayıs 2006 00:13   mesajın adresini al  

smirnoff
smirnoff
nıe sakaryalılardamı psikopat abuu bunların arasına da bı ımzır takımı wah wah olacaklara bak
26 Mayıs 2006 00:15   mesajın adresini al  

haltunkaynak
haltunkaynak
tebrikler sakarya.
26 Mayıs 2006 12:09   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
aBİ ben bu konuyu daha yeni gordum oleyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ŞAMPİYON SAKARYA.....altay maçında gol atınca ;kocaeli minibüsünde gol diye ole bi bagırdım ki nerdeyse dayak yicektim ama değer be
15 Haziran 2006 11:25   mesajın adresini al  

ug[u]r
ug[u]r
sakaryaya slmlar
14 Temmuz 2006 14:14   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
sakaryalı koyluler bır baska yanı deplasmana gıttık koyuluer otobus gordu bır anda saldırdı ne oldu anlamadık yanı ,Tatangalar onların yanında hıc bence,ama lucıano 90da caktı kafayı oda ayrı tabı :)
23 Temmuz 2006 23:00   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 11

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008