bir yerde, bir otelde (neresi olduğunu hatırlamıyorum) oral sex yarışması yapıldığını duydum.
şok oldum. hala da inanamıyorum.
24 Mayıs 2006 23:57
the_crow
ya bende tam tersini duydum mikrofonlar o kadar hassasmışki o sesi bile duyuyomuş ama madem yapmadım demiş :D zaten o vücuttan o tiz sesin çıkması baya zor yani :D
25 Mayıs 2006 00:03
atalay
bende hassas olduklarını düşünüyorum :) zaten göğüs hizasında bir yere takılıyorlar. yani ağızla kıça mesafe aynı :)
ama boyle açıkladı kendisi
25 Mayıs 2006 00:07
bad religion
öle açıkladıysa vardır bi bildiği bülent ersoyun denemiştir önceden ses gidio mu gitmio mu die..:D
25 Mayıs 2006 00:10
the_crow
bizde yedik anasını satiim tutamıyo işte yani saygı duyarız önceki hayatından kalma bi fonk bozukluğu olamazmı :D
25 Mayıs 2006 00:12
the_crow
bide erman toroğlunun "bjk taraftarı şenolun anasını ters yoldan deil normal yoldan götürün LÜTFEN!" demesi ve şansalı dumura uğratması vee tabikide telegolde yaşanan meşhur ebni ali sami olayı :D
125 Mayıs 2006 00:31
*dragonfly*
bak bu da şaşırtıcı bi olay aslında netten sevgili yapmak.. okuduğumda bu kadar da olmaz dedim gönül rahatlığıyla :))
25 Mayıs 2006 19:27
küçük bir kız çocuğu
son günlerde açılan başlıklar sık sık dedirtiyo valla..
13 Şubat 2007 13:30
alice kendi aleminde
ben de en son.. yuh be kantıne ne kadar yabancı kalmışım.. ne okuyorum ne yazıyorum.. neden acaba
dedim dün..
13 Şubat 2007 13:48
_turkuaz_
ana haber bültenlerindeki,haber başlıklarının %70 inden fazlası,"yuh artık,bu kadar da olmaz." dedirtten cinsten...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3906
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.