| |
*dragonfly*
|
karşılaştığınız en büyük gaflar, patavatsızlıklar ya da ne bilim bu kadar da olmaz dedirtenler neler..??
|
|
~ 829 gün
|
|
| |
robinesh
|
rusyada insanlar birbirinin dudağından öperek selamlasıyormuş.kız olsun erkek olsun.çok şaşırmıştım ilk duduğumda.
|
|
~ 829 gün
|
|
| |
palali
|
okul müdürümün yaptıkları :)
|
|
~ 829 gün
|
|
| |
*dragonfly*
|
bunun öncesinde sende belitse,ydin hoş olurdu ama ok sölüom o zaman: 2 şubat dünya öpüşme günüymüş ilk duyduumda çok şaşırmıştım.. sıra sende sanırım :))
|
|
~ 829 gün
|
|
| |
robinesh
|
peki kararın ne oldu?Bundan sonra öpüşcekmisin 2 şubatta:)))
|
|
~ 829 gün
|
|
| |
*dragonfly*
|
duyduktan sora 2 şubatlarım tedirgin geçmeye başladı acaba benden başka birileri de bunu bilio mu die.. :D
|
|
~ 829 gün
|
|
| |
robinesh
|
hadi şimdi itiraf et.ne zamn duydun bunu?duyduktan sonra sevgilini öptün mü?... :)))
|
|
~ 829 gün
|
|
| |
*dragonfly*
|
2 şubatta yanımda deildi ne yazık ki..
|
|
~ 829 gün
|
|
| |
*dragonfly*
|
soruyosun.. :)) tabi ki öperdim :D geçti bi kere önümüzdeki 2 şubatlara bakcaz artık :pPp
|
|
~ 829 gün
|
|
| |
robinesh
|
peki bunun bi zamanı filan varmı o günde.yoksa günün her saati diş çekebiliyomusun?
|
|
~ 829 gün
|
|
| |
robinesh
|
biçer abi yap o zaman bi sevgili kendine:))) bak orta kantin süper
|
|
~ 829 gün
|
|
| |
the_crow
|
bülent ersoy un canlı yayında bi güzel yellenmesi :) patavatsızlığın bu kadarı canım :D
|
|
~ 829 gün
|
|
| |
atalay
|
bir yerde, bir otelde (neresi olduğunu hatırlamıyorum) oral sex yarışması yapıldığını duydum.
şok oldum. hala da inanamıyorum.
|
|
~ 829 gün
|
|
| |
the_crow
|
ya bende tam tersini duydum mikrofonlar o kadar hassasmışki o sesi bile duyuyomuş ama madem yapmadım demiş :D zaten o vücuttan o tiz sesin çıkması baya zor yani :D
|
|
~ 828 gün
|
|
| |
atalay
|
bende hassas olduklarını düşünüyorum :) zaten göğüs hizasında bir yere takılıyorlar. yani ağızla kıça mesafe aynı :)
ama boyle açıkladı kendisi
|
|
~ 828 gün
|
|
| |