ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > sevgiliye yapılan hayvanlıklar

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

niflheim
niflheim
hayvanlık yapmayan yoktur!!!
30 Haziran 2006 23:59   mesajın adresini al  

clementine*poh poh
clementine*poh poh
bendee geçen tam evden çıkıcass okadr plan yapmışızzz cnm istemedii tutturdum been çook çirkinimm sokaa çıkmam die :) gerçi işe yaramnadı çıktık yinee ama e azından baya bi iltifat dinledim :)
12 Temmuz 2006 18:07   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
ark.ım yaptı : kızla cıkıyolar nese ıste o gun de gs - fener macı var bu senekı ıste nobra attı 1-0 bıten nese kız dedı;nıye hc karsıya gecmıyorsun gel taksıme fln,tabı canım ama mecıdıyekoye gelcem ben dedı bugun mac var,ne macı be hanı buluscaktık ,baska zaman canım,bırak artık bana canım deme tamam mı?,, aman be ne bok yersen ye,s****tır gıt be senden once gelır FENER sevgısı salaka bak ya ... :)))))))) .... hadı abı maca gıdelım, super yaa :))))))))))
12 Temmuz 2006 18:12   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
kıza kufur etmesı kotu onu bende tavısye etmıyorum ,

tabı kı fener macı dah onemlı gıt yarın bulus yanı ne acelesı var :)
12 Temmuz 2006 18:25   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
bende bjk den :) ,kusura bakma ;)
12 Temmuz 2006 18:30   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
çiftler sokakta kavga etmöesin.. gözümde ikiside bi anda hayvan oluo zaten..
12 Temmuz 2006 19:33   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
anlatmak la bıtmez :)
14 Temmuz 2006 14:37   mesajın adresini al  

!$ahin!
!$ahin!
ben bi kere "paşam" demisdim kalabalikta bi baktim yok olmus,tabi ben nie yok oldugunu anlamak icin baya caba sarf etmistim saf saf..kizlarin pasa kelimesi hosuna gitmiomus:)
14 Temmuz 2006 19:50   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
gecen eskı sevgilimle konusuoduk..

oğlan- "bi şarkı var.. ne zman duysam aklıma sen gelıosun. "
kız- "Hadi yaa!!"

oğlan-"Rembetikoya gittiğimizde çalıodu.."
kız-"biz rembetikoya mı gitmiştik.. hmmm"
8 Ağustos 2006 14:05   mesajın adresini al  

bbaykul
bbaykul
lise yıllarımda yaptığım bir hayvanlıktır,haftasonu günler önceden ayarladığımız buluşmaya gitmek üzere evden çıkmak üzereyken telefonum çaldı,telefondaki ses hentbol hocamıza aitti:barış oğlum hemen stada gelmen lazım,hocam ne oluyor,oğlum büyük kaleciler gelmedi,biliyorum genç maçı ama gelmen lazım final biliyorsun,ben hocam zart zurt dedim,oğlum burada 12 arkadaşın senin eline bakıyor aylarca emeğimiz zart zurt dedi bende dayanamadım kaptığım gibi sırt çantasını maça gittim,bu arada aceleden kız arkadaşımı aramayı unuttum hatun trip üstüne trip attı ve sonra hayatımda en çok sevdiğim insanla tekrar beraber olabilmek için 2 sene beklemek zorunda kaldım,ha ama bu arada maçta süper oynadım adamlar gol atamadı kazandık o sene türkiye 5. si mi ne olduk:)
14 Ağustos 2006 14:31   mesajın adresini al  

elmaa
elmaa
aysen böle heryerde herkese herşeyini anlatma mazaallah..cık cık cık...hiç tesvib etmiyorm

kız arkadşınız dogum günü annenizinkiyle aynı olursa ve kız arkdşınıza anamı arasak da kutlasak mı,hediye paketletip göndersek mi canm deseniz ve ogünün aynı zamanda kız ark.ınızın dogum günü oldugunu unutsanız..
bu hayvanlıktan da öte bişi bu başka bişi bu..((:

14 Ağustos 2006 14:37   mesajın adresini al  

elmaa
elmaa
fulltime nası online olabiliyosun onu düşünüyorum ben..
onu bunu geçtim.benim kafamdaki soru bu..her foruma nası cvp yetiştirebiliosun nası aynı anda hem msn'de hem ortakantinde hem hoccamda olabiliyosun aynı zamanda evinin temzligini,yemegini yaparken nası oluyo da bi de bana laf yetiştiriyosun..
14 Ağustos 2006 15:03   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008