ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > sevgiliye yapılan hayvanlıklar

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

burakargın
burakargın
Sevgilimle benim ortak bir arkadaşımızın(bana daha yakın) üzerine sevgilisiyle beraberken kuş sıçmışmış, sevgilim(!) de bunu söyleyip söyleyip gülüyordu. Sinirimi belli etmemeye çalışıyordum ki, başka bir kuş sağolsun yardımıma koştu. Bir güzel omzuna sıçtı. Gülmekten ben de... Neyse... İyi oldu iiiiii... :))
25 Mayıs 2006 16:34   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
hastaydım.evdeyalnızdım.iki gun ateşli yattım.. boyle haluler falan goruyordum sanki. yaralar çıktı vucudumda...sonra yuruyememeye başladım. ev telefonuna kalkıp bakamadıgımı, evde yıyecek birşey kalmadıgını dogal gazın bittiğini hatırlıyorum. 7. gunde yuruyebilmeye başladım.. bu sırada sevgilimin tek yaptıgı bılgısayar oyunu oynamak ve ayık kafayla gezmemekti. hastalığın 4. gununde sanırım ondan ayrıldım. diğer gunler de aramadı zaten. hastalığa sebep olan oydu ve bunu bılıodu, oncesinde üstüme titreyen sevgilimi bu hale getiren warcraft mıdır nedir o oyun ve esrardı. hayatımda hiç o kadar canım yanmamıştı. çığlıklarıma komşular gelcek die bekledim hep.hayvanlık budur.
25 Mayıs 2006 16:46   mesajın adresini al  

_kundera_
_kundera_
benim diil ama bi örnek veriiim;

telefon çalar

-dııııııııııt dııııııııııııııııt
-alo
-alo canım nbr?
-iyi diilim ayça nerdesin taksimdeyim ağaç oldum!!
-ayça mı...
-şey yooo ayça da kim!!!!
-evet ayça da kimmmmm!!!!!!
-sevgilim sibel dicektim dilim sürçmüşşş yorgunum da:/
-dıııt dıııt dıııtt

eheueheueheueheu (bi arktan tercüme)
25 Mayıs 2006 16:46   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Dün 20 dk güneşin altında beklettim..
4 Haziran 2006 05:41   mesajın adresini al  

n@z
n@z
arkadaslarrr arkadasımın sevgilisi arkadasıma dogum gununde şoole bi msj attı

D.G. kutlu olsun
4 Haziran 2006 14:28   mesajın adresini al  

n@z
n@z
yok bee hatırlamas en azından hatırlasa cok sey yapardı der insan bu nedir yazmaya bile usenmişşş iğrenççççç
4 Haziran 2006 14:32   mesajın adresini al  

ınci
ınci
walla hayatımda iki kişiye yaptım ole pislik biri 4 senelik erk arkımdı sinirlendirdi agzının içine tükürdüm hakkaten ama hakkaten pis oldu yani :S
diğeri de kawgalı bi anımda bana git senle aynı bardaktan su içmicem dien bi sefgiliye yapıldı pizzasına tükürdüm kendisi yokken (saçmaydı araya nimet girdi ama allah affetsin artık) geldiiinde afiyetle yedi önümde;)
22 Haziran 2006 13:16   mesajın adresini al  

eudomania
eudomania
yellenmek..
23 Haziran 2006 18:54   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Yanında küfürlü konuşmak En büyük hayvanlık bence
23 Haziran 2006 19:18   mesajın adresini al  

hiperaktif koala
hiperaktif koala
bi kız arkımla yeni çıkmaya başlamıştık çok tanımıyoduk birbirimizi
neyse ben babamın aşçı oldugundan bahsettim oda bütün ev işlerinide benim abam yapar dedi bende öküz oldugumdan
peder kılıbık galiba annende paso yatıyomu dedim
hakkaten yatıyomuş 4 yıl önce vefat etmiş offf o gün çok kötü olmuştum yaaa
25 Haziran 2006 17:14   mesajın adresini al  

niflheim
niflheim
kız hayvanı:bana nasıl S beden tişört alırsın sen bana şişko mu demek istiosun benim bedenim XS
erkek salağı::ama aşkım kem küm
kız hayvanı:bu pantolonu da 34 ile değiştir 36 kıçımdan düşer benim
erkek salağı:tamam bebeğim rengini beğendin ama dimi

(kız hayvanının doğum günüydü erkek salağı arkadaşım hala ne yazıkki ve hala deliler gibi sevio bu kızı yazıkki ne yazık.müstehaktır öylelerine gerçi.bişi demiorum bizzat tanık oldum olay yerinden hızla kaçtım)
29 Haziran 2006 03:09   mesajın adresini al  

pascalsalih
pascalsalih
walla bence kulağa geyirmek en büyük hayvanlık yaptım ordan biliorum:)
29 Haziran 2006 17:32   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008