Galatasaray formasıydı ki kendiside galatasaraylıydı ve bi süre önce forma istediğini falan söylemişti. neye uğradığımı şaşırmıştım...
24 Mayıs 2006 19:15
palali
iyide hediye sadece forma değildi gül falanda vardı. hem ne olursa olsun beğenmediysen bile en azından bi teşekkür etmen sonra ne söyleyeceksen söylemen gerekmezmi?
suratıma telefon kapatmıştı bu yüzden... ha bu arada bu kişi bu yazdıklarımı okuyabilü yani siteye üye :)
24 Mayıs 2006 19:20
hiperaktif koala
hade yaaa burcu sen yaparmısın öle bişi hakkaten :)
24 Mayıs 2006 19:25
palali
yoo ne ipi çekicem yalan yanlış diil ki.
24 Mayıs 2006 19:26
güven
abi öyle tiplere ayağının üst kısmıyla topa falsolu vurmak için yaptığın hareketi büyük bir şıklıkla yapacaksın:)
24 Mayıs 2006 19:32
banshee
Ben bir odunum! Ben bir hayvanım! Ben hangisini anlatsam ki....? Erkek arkadaşım bana gelio, ben ise tvnin karşısın ps2 oynuorum, neyse gelio gidio , gelio gidio odaya benden tık yok. Sonra aa canın mı çekti hadi gel o zaman wining yapalım diorum kabul edio. Ama eve gelmesinden 3 saat falan geçmiş nerdeyse. Sonunda oturuorus oyunun karşısına berabercene sabah 6ya kdr oynuorus.(bunu bana kendisi söyledi)
Geçen gün ise yanıma geldi, merhaba dedi bende bişey yapıodum telefonda hıhımm dedim. Sonra bir saat boyunca telefonla uuraştım, o da bana bu hayvanlığımı hatırlatma nezaketinde bulundu! Daha çok var beee anlat anlat bitmez. (yüzüme vurulanları anca anlatırım, kim bilir daha ne eşşekliklerim var)
24 Mayıs 2006 19:42
abbas
Ben saç rengini bilmiyorum, daha doğrusu o saçın ne renk olduğunu bilmiyorum.. Kızıl dedim, neymiş efendim değilmiş, kızıl saçlı olan kimmiş.. Onun üstüne Pamela'nın saç rengini sordu, sarışın dedim, bak onu biliyosun dedi.. Ne alakası var dedim, yok bi şey tamam dedi.. Bu da Güzin Abla'ya atılan mektup formatında oldu :)
24 Mayıs 2006 19:47
abbas
Ağlasam yeridir..
Peki Zerrin, senin gözüne girmek için hemen bi hayvanlık yapıcam. Sayma kardeşim, hayata mı küseyim ne yapayım..?
24 Mayıs 2006 20:00
banshee
Tamam girdin gözüme
24 Mayıs 2006 20:02
abbas
Yıkıldım hatta şu an, ben nasıl Zerrin'in zevkine göre bi hayvanlık yapamadım bu güne kadar.. Boşa yaşamışım arkadaş.. Sanırım, hayatımı sorgulamamın, silkinmemin vakti gelmiş artık.
24 Mayıs 2006 20:02
yok
yav ben bn harbi öküz bi insan olabiliyorum bzn yani romantizmle uzaktan yakından ilgim alakam yok hiç gelemiyorum aniden sapıtıyorum eski bi sevgilim bu huyumu bildiği halde bana ileri geri böyle romantik cümleler kurdu sanırım bi saat güldüm ve şiddetle dalga geçmeye başladm çok bozulmuştu yav çok kötü olmuştum zira o sadece duygularını anlatıyodu ama napım yapamıyorum ya cok komik geliyo bana öyle cümleler fln
24 Mayıs 2006 21:29
*dragonfly*
ya hiç bu hayvanlık konusuna girmeyelim bence.. benden daha azimlisini tanımıyorum bu konuda.. sonra bi de pişman oluşum yok mu görmeyin zırlamalarımı.. :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3891
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.