| |
hiperaktif koala
|
herkes mutlaka sevgilisine bi hayvanlık yapmıştır evet halkım yazın bakalım ne yaptıgınızı iyice tanıyalım birbirimizi:)
ben başlıyorum kız arkım beni telefonda aradıgında tanıyamamam ve kimsin diye sordugumda sevgilin diyip aaaa benim bi sevgilim vardı dimi demem
|
|
~ 837 gün
|
|
| |
üstteki
|
Emel'i ayakta alkışlıyorum, sonra oturuyorum ve alkışlamaya devam ediyorum..
|
|
~ 837 gün
|
|
| |
yavruş :)dişikartal
|
hımm....dürülü dürülüüüü telim çaldı açtım biri bana seni seviyorum demişti pardon yanlış aradınız deyip teli kapadım ama meğersem eski erkek arkadaşımmış :P walla odan snr .ok dedi seni seviyorum :p
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
hiperaktif koala
|
walla eleman küsmüş direk baksana bi daha seni seviyorum dememiş:)
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
|
hım bisde ayrıldık........
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
|
puhahaha yok artıkk burak sen de yaniii sen de wuruonmuuy ani
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
hiperaktif koala
|
ok pardon kaçırmışın onu :)
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
|
ben de çok fena oluy yaniiiiiiiii
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
hiperaktif koala
|
yaaa bi kız arkımın da göbeginde kıllarla dalga geçmiştim çok iğrençti belki utanır alır dedim ama abartmışım galiba biraz geyiği en son sözüm şu olmuştu niye kazak giyorsun ki ? sonra nedense aramadı
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
palali
|
valla ben yaptımmı bilmiyorum ama eski sevgilimden beklemediğim hemde hiç beklemediğim bi davranış görmüştüm. doğum günü için aldığım hediyenin bırakın teşekkürü bi suratıma fırlatılmadığı kalmıştı. sevineceğini, mutlu olacağını sanmıştım. yanlış bişeyde değildi.
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
hiperaktif koala
|
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
hiperaktif koala
|
ewet ya bende çok dedim kendime o ohaaaaaayı bundan sonra sevgili ile arkadaşa yapılan geyikleri ayırmaya karar verdim :)
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
palali
|
Galatasaray formasıydı ki kendiside galatasaraylıydı ve bi süre önce forma istediğini falan söylemişti. neye uğradığımı şaşırmıştım...
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
palali
|
iyide hediye sadece forma değildi gül falanda vardı. hem ne olursa olsun beğenmediysen bile en azından bi teşekkür etmen sonra ne söyleyeceksen söylemen gerekmezmi?
suratıma telefon kapatmıştı bu yüzden... ha bu arada bu kişi bu yazdıklarımı okuyabilü yani siteye üye :)
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
hiperaktif koala
|
hade yaaa burcu sen yaparmısın öle bişi hakkaten :)
|
|
~ 836 gün
|
|
| |