ama seytan hep erkek çiziliyo bole boynuzlu kuyruklu kelli felli biri işte yok yok kadınlar seytan olamaz onlar olsa olsa cadı olur anca.. :))
22 Mayıs 2006 22:25
alice kendi aleminde
olumsuzu onemli diil. ben de cok ovmemiştim xx kromozomluları zaten
22 Mayıs 2006 22:27
n@z
pardon????
aysen bana net bi cevap verebilir misin kiii???
22 Mayıs 2006 22:29
alice kendi aleminde
dap daa durururupdurup.. çeyn çeeeeyn çeeeyni çeyni şıbap.. dup du dup durup dubap ba dururup..
nothing
22 Mayıs 2006 22:31
n@z
hahaha cok komik
o zaman savunamiicagın konuları konusamiicagın insanlarla bi daha tartısma
en azından bana bulasma bence
sahsen ben olsam yapmazdım
puhahaha
22 Mayıs 2006 22:34
alice kendi aleminde
ben ce de çok komik.. eheheh..
bi ara copy paste yaparım.
22 Mayıs 2006 22:37
n@z
evet karar verdim kadınlar die genellemesek de bir takım kadınlar şeytanlardır zira geriye kalan dier bir takım kadınları çekemezler satasırlar hakaret ederler işte ne biliim seviyeleri neye el veriyorsa
puhahahhaah
22 Mayıs 2006 22:40
n@z
konu kapanmıstır saol .....
22 Mayıs 2006 22:41
palali
dünyadaki hırsızların, dolandırıcıların, katillerin çoğunluğu erkek diil mi? ee kadınlar nasıl şeytan oluyor? ha diyebilirs,inizki sebepleri kadınlardır kendileri yapmaz erkeklere yaptırır e o zaman salakmısınız be kardeşim aklınızı kullanın yapmayın. :)
22 Mayıs 2006 22:44
alice kendi aleminde
neyse yaa.. ben bi açıklama yapiim da bilmeyen bu başlık altındaki yazılara bakıp aldanmasın. senınle bi zorum yok zira deger yargılarımızın bi ortaklıgı yok. ben aptal ayagına yatıp heyo hey yapmam şekerim. tabi bu gereksiz bi nokta.çok merak edenler üşenmiip okusunlar. zeki kız guzel kız tartısmasında 6. 7. 8. sayfalar. zira zaten onur ve mustafa tartısması da girilen aptalca entry lere bayan diye rahatca cevap veremeyen mustafanın onura siniirini boşaltmasıyla başlamıştır. zartta zurtta etrafa zeka muhabbeti çeken bayanın espriyi anlayamadıında "çok zekiiisiiiin" die yorum yapması sonra da burda agucuk gugucuk muhabbeti etmesi fitil edici bi durumdur.. benim gozumdenkaçan başka şeyler de başka insanları fitil etmiştir.. atıp tutmuyorum. sadece benım canım cenemi tutmamak istedi ondan daldım. kimisi sallamadı sustu.. ben çok mu kasıyorum..amaaaaannnn..
burdan"salak ama guzel yaa.. siteden gitmesin" demiş arkadaslardı da anlıyorum. eet dediler.. hehe.. neyse.. bboole bacım. ben yatar.
22 Mayıs 2006 22:52
haluk
kadınlar mı kızlar mı? :)) şaka bi yana ama kadın var "KADIN" var.. artık siz karar verin..
22 Mayıs 2006 23:01
yasin altunkaynak
şeytan kelimesi mecaz anlamda kullanılıyorsa eğer,
erkeğin şeytanı kadın, kadının şeytanı erkektir.
yani burda şeytandan mana, karşı cinse bir şekilde günah işlettirebilen insan demektir. bu insan kadın veya erkek olabilir. bu tarz şeytanlardan korunabilmenin yolu iradeyi geliştirebilmektir.
misal karşıt cinse seksi seksi bakıp, zinaya sürüklemeye çalışmak, yoldan çıkarmaya çalışmak. yani bi insanı bu tarz fiiliyatları yaptırmaya sürükleyen diğer bir insan, tabi ki karşıt cinse mensup bir insandır.
ve bu sebepten ötürüdür ki, şeytanınız karşıt cinsinize endexli olarak değişir.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3861
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.