ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > eskisini unuttursun die baslanan ilişkiler..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

**m€rw€**
**m€rw€**
eft herkes icini dokmeye baslasın gunahları burda ortaya koyuyoruz..sizce dogru bişi mi degil mi yapıpta ise yarayan yada icinde patlayan herkes bişler paylassın bizle..;)
20 Mayıs 2006 20:44   mesajın adresini al  

seizetheday
seizetheday
ya su hayatta en gicik oldugum ve yanlis buldugum sey. eski sevgiliyi unutmak icin iliskiye baslamak cok kotu bisi. karsindaki insanin duygulariyla oynuyorsun direk
20 Mayıs 2006 20:53   mesajın adresini al  

**m€rw€**
**m€rw€**
eft bencede ole ama ben gec anladım bunu ..ama hakkten kotu bişi ya soradan basıo insanın kafasına..
20 Mayıs 2006 20:55   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ya noluo şimdi bahar ayları da bitti, yaz aşklarına mı hazırlık yapılıo, çeçek böcük forumları patladı gene:)
20 Mayıs 2006 20:56   mesajın adresini al  

smirnoff
smirnoff
nasıl baslanır ya bole bır ılıskıye kım baslar warmı tanıdıınız bu sekılde ılıskye abslayan bırsı
20 Mayıs 2006 20:57   mesajın adresini al  

seizetheday
seizetheday
sonradan basladigin iliskide, karsindaki insani kandirmis oluyorsun ve o insanin durumunu dusunmek bile cok uzucu

seizetheday
seizetheday
ya olmazmi yaa, hemen buluyorlar baskasini sirf unutmak icin.

**m€rw€**
**m€rw€**
ben hemen bulmadımn ve acıkcası solemek ngerekirse ben dierini unutıyım die baslamadım ama basladıktan sora anladımki hala eski kişiyi seviyorum o zmn pişman oldm işte basladııma baya bi zmn oldu ama acısı simdi cıkıyo..
20 Mayıs 2006 21:00   mesajın adresini al  

seizetheday
seizetheday
ben bunun ornegini bi arkadasimda gordum gecen sene, kiz kendisi acik sozlulukle soyledi bana sirf eski sevgilimi unutmak icin iliskiye basladim diye. ona yaptigi seyin iyi bisi olmadigini soledigimde, farkinda oldugunu ve baska caresinin olmadigi soledi bana. cok kotu bi durum, artik iliskiyede baslarken cok dikkatli olmak lazim. atlamamak lazim..
20 Mayıs 2006 21:01   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
nie sen Erosun temsilcisi misin?:P
20 Mayıs 2006 21:04   mesajın adresini al  

serkan a.k.a deja`vu
serkan a.k.a deja`vu
tabiki yanlış bişi... sonuçta eski sevgiliyi yeni sevgili unutturamaz, 1.si herkesin farklı oldugu ve herkesle farklı seyler yasıcagınızdır ki eskisinin yaşattıklarını yenisiyle yaşayamassınız, ayrıca eskisini unutmadığınız için zaten yenisini hem eskisiyle kıyaslayıp kusurlar bulcaksınız, hem de aklınız hep eskisinde kalıcak.. sonuç olarak eski sevgiliyi yenisiyle unutmaya çalışmak 2 tarafada zarardır... ama zaman gecırmek ıcın ııdır :P genede bi faydası olmuo eger eskisine aşık olduysan başka birine aşık olana kadar değil 1 10-100 kızla da cıksan zaten unutturamıo
20 Mayıs 2006 21:07   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
kesinlikle yanlış çok aptalca sen kendin unutmak istemdikten snr başkası nası unuttursunyaaa
20 Mayıs 2006 21:12   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008