ya walla evlenmekte hiç gözüm yok. okulum bitsin mba yapıyım askerlik yapıyım biraz çalişiyim kendi paramı gönül rahatlığıyla harcayım. sonra zaten yaşımın başına 3 gelir bende o zaman evlenirim. mantıklı değil mi arkadaşlar?
14 Eylül 2006 16:28
ufoozgur
plan yapmayın,hayal kurmayın...çünkü sonu hüsran olunca üzülmekten yorgun düşüosunuz. ki şahsen yaşadım ben bunu :P
14 Eylül 2006 16:38
çutee-libertine-
gıcık oluyorum evlenmeyi düşünmüyorum lafınaa..napcaksınız direk mi kalcaksınız dunyaya..
14 Eylül 2006 16:51
smirnoff
bulurus kardeım kantınımız ful cekıo masallah :D
14 Eylül 2006 17:17
bbaykul
walla ben kendime bir baktımda ben kesin bekarım lan manyakmı hayatını karartacak hatun,en iyisi yabancı mümkünse ingiliz falan bir hatunla evlenip hayata bakmak.
14 Eylül 2006 22:35
bilen
Evliliğe ben çok fazla inanmıyorum. Aşık olduk sonu evliliktir durumu değil bence.
Sahiplenmek gibi birşey bu . Evlilik biraz ilkelce geliyor bana.
Ama birgün evlenirsem , aşık olduğum için evlenmem. Hertürlü deliliği yapabildiğim, süper anlaşabildiğim, futbol oynayabildiğim, beyinimi sürükleyebilen, çok ama çok akıllı, sinirlendiğinde ağzımın ortasına bir tane patlatabilen ya da arkamdan terlik fırlatan biriyle evlenmek isterim
14 Eylül 2006 23:11
corpus callosum
evlenesim geldi birden
çok sıkıldım pc başında oturmaktan
mantıklı düşünemio tabi insan bi yerden sonra
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3833
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.