aşk meşk konularında ne zaman ne yapacağım hiiç belli olmuyor..2 gün sonra da ewlenebilirim, ömür boyu ewlenmeye de bilirim..hiç plana programa gerek duymadım bu yüzden fakat erkek çocuğum olsun adını bozok koyacağım kesin olan tek bşey varsa o da bu
10 Ağustos 2006 01:19
comandante
Asla plan yapmam nasıl olursa öyle gelişir. Bugüne kadar yaptığım hiç bir plan tutmadı eninde sonunda bir gün doğru insan çıkar ve bende onun doğru insanı olurum Tek bildiğim spontane yaşayacağım
10 Ağustos 2006 01:23
alice kendi aleminde
gelecek planı diince evlilik gelmiyor aklıma.. :S
10 Ağustos 2006 20:25
quixotic
planlarım yok hayallerim var
10 Ağustos 2006 22:29
çutee-libertine-
ya niye herkes evlilige bu kadar uzak bakıyo ki...mumkunse ben mezun olunca evlenimm duzenli bir hayatım olsun isterim..dunyanın 8 bi yanını gezmeyi de dil ogrenmeyi de hepsini sevdigim insanla yapmak istiyorum..
10 Ağustos 2006 22:35
witch®
yok öle bi planim mlanim!
cok war daha coookkk...
gelecek plani diyince ilk aklima gelen sey ewlilik diil, olmasin da mumkunse, rahatim böle! =)
19 Ağustos 2006 19:15
dogujan
ne evlenmicem be aaaa boy boy 8 tane çocuğum olacak daha
19 Ağustos 2006 19:31
corpus callosum
korkuyorum ben bu evlilik şeysinden
19 Ağustos 2006 22:46
roland
korkunun ecele faydası yok
20 Ağustos 2006 02:59
hafriyat
aniden evlenmek. uzuuun uzuuun gezmeden. 6 yıl çıkıp evlenince evlilikte heyecan azalır gibime geliyor.
hatta eşe dosta haber vermeden kot ve spor ayakkabıyla devlet dairesinde evlenip akabinde yurtdışına gitmek balayına. dönünce de herkese söylemek.
yapılabilir?
ama gelinlik de çok güzel bişey kardeşim..
20 Ağustos 2006 03:05
roland
ayrıca haber vermediğin annenin kalp krizi riskinide düşünmek lazım
20 Ağustos 2006 03:13
roland
ama şu erken başlayıp yıllarca devam eden sevgili hayatının evlilik hayatına dönüşmesi sebebiylen evlenmenin anşamı kalmadığı bir noktaya yaklaşıldığı düşüncesine katılabilirim
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3833
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.