önümüzdeki 4 yıl içinde ewlilik yok. 5. yılda kısmetse :p
21 Mayıs 2006 15:12
banshee
daha plan yapmadım geleceğimle ilgili. Gidiorum bir elamete!
21 Mayıs 2006 15:27
güven
insanların hedeflerşne ulaşması için düzenli bir hayat gerekir bunun için en geç 25 yaşında evlenmek lazım zira daha sonraya kalırsan iyi olmaz hani pazarlara akşam gittiğinde çürük sebze meyve almak zorunda kalırsın ya öyle bir duruma düşersn:)
21 Mayıs 2006 15:33
back_to_black
ya istemiorm bn evlenmek falan.. özgür olmak bi evde yalnız yasamak cok daha keyfli görünüor gözüme.. kendme karsı olan sorumluluklarımı anca yerine getireblioken bir başkasının, onun ailesinin ve olursa eger cocukların sorumluluklarını kaldrabilcgmi sanmıorm acıkcası...
evlilik bna göre degil ya=)
21 Mayıs 2006 15:34
banshee
Gelecekte bizim burdaki üyeliğimiz devam edicek mi? Ederse evlenen bayanların soyadları deişicek mi?
21 Mayıs 2006 15:34
güven
genel olarak olmuyor istisnalar olabilir
21 Mayıs 2006 15:38
alice kendi aleminde
iki oğlum olacak.. buyugunun adı hakan küçüğününadıkaan olacak:) pek isterdim..
21 Mayıs 2006 15:44
erdinç
barış babanın da şöyle bir duası vardır:
oysa deli gönül neler ister
barış bir yavrusu olsun ister
adını bile hazırladı: oğlansa ozan, kızısa ceylan
ceylan buz gibi pınarların aktıgı zümrüt ovalarda
tastan tasa seksin
ozan ardahan'dan kırkpınar'a dolaşsın anlatsın
karacaoglan'ı pir sultan abdal'ı köroğlu'nu
davullar yine vurulsun güneş yine iki mizrak boyu
yükselsin gün doğusundan
bitsin artık bu küskünlük kardeslerim
yarın tarih önünde hesap verirken
yavrularımız bizi kınamasınlar
....................
çocuklarına bakınca, duası kabul olmamış o aşmış insanın demekten kendimi alamıyorum.
küskünlükler de bitmemiş.. yavruları bırak geçmiştekileri kınamayı hala 'diğerlerinden' vatanı kurtarmaya çalışıyor. barış babanın temennisi temenni olarak kalmış. yazık..
21 Mayıs 2006 15:58
bbaykul
ben mantık evliliği istiyorum,şöle eli yüzü düzgün kafası çalışan bir isviçreli ile evlenmeyi planlıyorum.
25 Mayıs 2006 00:10
bbaykul
arkadaşlar yaz ayları evlilik ayları yok mu yeni planları olanlar?
9 Ağustos 2006 22:56
comandante
Sen kendinin cennete mi gideceğine inanıyon Didem :))
9 Ağustos 2006 23:47
ozderin,m.
Gercek kesit :P
Evlilik erkekler icin daga onceleri pek de cekilir birsey degildi dogrusu , ama son zamanlarda daha da cekilmez hale geldi.. Kadinlar televizyonda her gördükleri seyi kocalarindan istediler . Bolucu yayin yapan dergilerde sergilenen cinsel birlesme pozisyonlarini aynen talep ederek bel sagligimizi tehlikeye attilar. Yetmedi yirmi yillik evliliklerden sonra " G Noktasi" na taktilar. Kocalarin eve helal parayla getirdiklerini, bir kenara ittiler. Ellerindekilerle yetinmeyerek , üc bes fazladan elbise alacagiz diye kirmizi yanakli toraman cocuklarindan caldiklari zamani is hayatlarina yatirdilar. Butun bu olup bitenlere peygamber sabri gosterdik ama bizim de sabrimizin bir sonu vardir. Sonunda "kacanin anasi aglamaz " deyip careyi bosanmakta bulduk ...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3833
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.