ben ım hayallım fılımlerdekı gıbı sole gusel bir çiftlik alıcam hep orrda yasayacaım tabe herzaman para yataacak hesabıma ama ben hala cıftlıkte takılıcam ( samamı oldu ya)
20 Mayıs 2006 20:26
yavruş :)dişikartal
o da biyerde sıkar be faerhat :D
20 Mayıs 2006 20:35
ama ama :( yaaaaaaaaa noluo yaa :(
20 Mayıs 2006 20:57
iyi bakalım ges sen bakalım ferhat :P
20 Mayıs 2006 20:59
evlenjem sağlık lı bi bebek yapcam =) kıs oluysa biras güsel çook zeki we çalışkan olsun erkek olursa asjık şirin asjık yakışıklı ossun çok zeki we çalışkan ossun =) beni üsmesinler sağlıklı osssnn lar çok sewelim birbirimisi=) snrcımaaaaaaaaa :p
20 Mayıs 2006 21:01
bbaykul
ben kimseyi beğenemediğim için anneme söyledim ana dedim nasıl bir hatuna kaynanalık yapmak istiyorsan seç beğen getir,ben he derim dedim,bakalım 28 yaşımda getirecekmiş.
20 Mayıs 2006 21:33
smirnoff
fethi sendemı ewde kalıcan ne oldukı bırader neyse
wala gezcem artık zeynep olmuor bole
20 Mayıs 2006 22:54
bbaykul
walla oğlum olursa hiç şansı yok kral adam olacak
20 Mayıs 2006 23:16
hafriyat
sağlıklı bir kızım olsun,kocamla mutlu mesut kendi evimizde yemekler yapalım güzel içkiler tadalım,akşamları koltuğumuzda sarılıp filmler izleyelim,tatillere çıkalım yurtiçini yurtdışını gezelim isterim. tabi bunlardan önce ikimiz de orta halli kazanç sağlayan bir işe girelim ki yuvamızı sürdürmeye yeterli paramız olsun.
düğün dernek konusunda ise,ben de bazen sırf ikimiz gidip evlenelim istiyorum biton merasim olmasın aman efenim hoşgeldiniz beşgittiniz,biton tebrik,sırıtıklık falan diye. ama ailelere karşı ayıp olur biraz. hem düğünde hep beraber göbek atmak lazım eğlenceli olabilir belki =)
21 Mayıs 2006 00:22
serkan a.k.a deja`vu
evlilik mi...zor bea.. ölümsüz aşk varsa bende bulursam sorada o da bana aşık olursa sora evleniris
evlilik zor zanaat azizim, ekarlık sultanlıktır diyen atalarımızın bi bildiği vardır herhalde:)
21 Mayıs 2006 01:14
palali
taner bekarlık diye yannışlıkla ekarlık yazdım ayaana yatma abi sende istiyon evlenmek ama kabul edip içindeki romantik periyi çıkartmasını bekliyon biliyom. ekarlık sözcüğü kasten öyle yazılmış gibi...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3833
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.