ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > evlilik planlarınız,geleceğiniz

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

bbaykul
bbaykul
büyük bir çoğunluğumuz ileride öyle yada böyle evlenmeyi düşünüyordur,burda ileride kendinize nasıl bir gelin-damat hayal ettiğinizi evliliğinizin nasıl şekilleneceğini nerede nasıl tanışmayı planladığınızı,çocuklarınız olacakmı olursa kaç tane olacak,erkek mi kız mı olsun ve benzeri bir ton şey yazabilirsiniz.
misal bende şu anda gözüken 3 seçenek var.
1-)yüksek lisans yaparken biriyle tanışacağım,diğerlerinden farklı olacak,duruşu,görünüşü,resmen ruh ikizim olacak kendisi,ilk başta o beni fark etmeyecek,çünkü heyecanımdan görünmez olacağım,sonra öyle yada böyle tanışacağım,hemen arkadaş olacağız,sonra iyi birer dost olacağız,tam başkasının onu elimden alacağını hissettiğim anda duygularımı açıklayacağım,şok olacak önce,ama zamanla benim onun ruh ikizi olduğumu anlayacak,birlikte olmaya başlayacağız,dünyayı gezmeye başlayacağız bir tatil sırasında,ona sürpriz yaparak evlenme teklif edeceğim,büyük ihtimalle brezilyada evleneceğiz,arkadaşlarımız çok kızacak niye habersiz böle bi şey yaptık die,ama onlar içinde türkiyeye dönünce güzel bir parti vereceğiz,zaman zaman zaman,ben erkek çocuk isteyeceğim o kız,sonra ortak temenni olarak sağlıklı olmasını isteyeceğiz,sonra doktora kontrole gittiğimizde aman tanrım oda ne ikizlerimiz olacak hemde bir erkek bir kız,... böle gidecek daha katılım olursa bunun ve geri kalan 2 sinin tamamını yazarıs
20 Mayıs 2006 15:44   mesajın adresini al  

burakargın
burakargın
evlilik kısmet işi,,,planı programı zor be..
açık kapı bırakmak lazım..
çocuk işine gelirsek bir kız bir erkek olsun okeye dörtlü kurulsun :)
20 Mayıs 2006 15:48   mesajın adresini al  

mighty_soul
mighty_soul
gelin ewlendirelim sizide ortakantin ewlendirme dairesi:D
20 Mayıs 2006 15:49   mesajın adresini al  

palali
palali
evleneceğim insanı buldum. hemde internette tanıştık. 1 ay önce sözlendik temmuzda nişan var. sonra askere gideceğim, sonradaaa evliliiiikk :D aşkımla herşey çok güzel...
20 Mayıs 2006 17:31   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
feci realistimdir.. ilk planım mezun olmak:)
20 Mayıs 2006 17:35   mesajın adresini al  

bbaykul
bbaykul
realist olmak iyidir benim geri kalan 2 planım da realistlik örnekleridir,ilk yazdığım hayal kısmıydı ama insanlar tınlamadı:)
20 Mayıs 2006 18:27   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
Ben fransaya gidicem soora Laetitia Casta ile tanisicam soora da evlenicem.
20 Mayıs 2006 19:51   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
öle miiii grup reklamı yasak mı aaa :o
20 Mayıs 2006 20:02   mesajın adresini al  

clementine*poh poh
clementine*poh poh
ne evlenmesi yaf többe haşaa :)
20 Mayıs 2006 20:17   mesajın adresini al  

hehehe benim kinin öle bi derdi yok çok şükürr :D
20 Mayıs 2006 20:21   mesajın adresini al  

su-yeon
su-yeon
ben de tim burtonla evlenip birsürü çocuk yapcam benim güzellimi onunda zekasına ve yaratıcılına sahip çocuklarımız olcak tersi olursa boku yedim ama:D
20 Mayıs 2006 20:22   mesajın adresini al  

burak çocuğun sana çok kızar öle yapma kim isreki gayri meşru çocukolmayı kendini düşünosun anja?
20 Mayıs 2006 20:22   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008