büyük bir çoğunluğumuz ileride öyle yada böyle evlenmeyi düşünüyordur,burda ileride kendinize nasıl bir gelin-damat hayal ettiğinizi evliliğinizin nasıl şekilleneceğini nerede nasıl tanışmayı planladığınızı,çocuklarınız olacakmı olursa kaç tane olacak,erkek mi kız mı olsun ve benzeri bir ton şey yazabilirsiniz.
misal bende şu anda gözüken 3 seçenek var.
1-)yüksek lisans yaparken biriyle tanışacağım,diğerlerinden farklı olacak,duruşu,görünüşü,resmen ruh ikizim olacak kendisi,ilk başta o beni fark etmeyecek,çünkü heyecanımdan görünmez olacağım,sonra öyle yada böyle tanışacağım,hemen arkadaş olacağız,sonra iyi birer dost olacağız,tam başkasının onu elimden alacağını hissettiğim anda duygularımı açıklayacağım,şok olacak önce,ama zamanla benim onun ruh ikizi olduğumu anlayacak,birlikte olmaya başlayacağız,dünyayı gezmeye başlayacağız bir tatil sırasında,ona sürpriz yaparak evlenme teklif edeceğim,büyük ihtimalle brezilyada evleneceğiz,arkadaşlarımız çok kızacak niye habersiz böle bi şey yaptık die,ama onlar içinde türkiyeye dönünce güzel bir parti vereceğiz,zaman zaman zaman,ben erkek çocuk isteyeceğim o kız,sonra ortak temenni olarak sağlıklı olmasını isteyeceğiz,sonra doktora kontrole gittiğimizde aman tanrım oda ne ikizlerimiz olacak hemde bir erkek bir kız,... böle gidecek daha katılım olursa bunun ve geri kalan 2 sinin tamamını yazarıs