walla eger bulursan ılk ben ıstıyorum ne ıstersen verırım...
20 Mayıs 2006 05:38
alice kendi aleminde
voltron 5 parcaydı di mi.. siz 4 sünüz..5.parcada ben oliim köpeğiniz oliiimm..
20 Mayıs 2006 07:04
alice kendi aleminde
15parça voltron mu olur yaa.. çocuklar nası ezberlicek.. 105 olursaa oohooo.. yandılar valla
20 Mayıs 2006 10:37
alice kendi aleminde
hem opnların bırlesmesi çok zaman alır
20 Mayıs 2006 10:38
erdinç
valla ben çizgifilmin yalancısıyım.. ayrıntısını hatırlamıyorum zaten ikincisinin. birincisi (aslanlı olan) çocuk benliğime daha çok hitap ediyordu heralde, ikincisi pek sarmamıştı.
20 Mayıs 2006 10:43
erdinç
okunuşu öyledir canım.. enseyi karartma :)
ilk çıktığında, tusuba, sonra tubasu, en sonunda evrimini tamamlayıp tusubasa olan bi çizgifilmimiz de var.. türk gençliğinin temiz dimağını kirletti bu çevirmenler :)
20 Mayıs 2006 10:58
alice kendi aleminde
ben voltron die yazıldıgını bıle siteden ogrendim siz ne dionuz.. :)) ne biliim.. nası yazıldıı umrumda diildi kucukken zaten.. voltran voltran voltran dı.. hep.. bugunlere kadar da boole geldi.. deiştirmicem yaa
20 Mayıs 2006 11:01
hardy
voltron ne arkadaşlar.. ben şahsen voltran derim ve de oluşturursam voltranı oluştururum. doğru fonetiği yakalamak uğruna voltran ruhunu kaybetmeyelim.. ne çabuk unuttuk (tükürükler saçarak) voltran voltran voltran diye bağırarak koşturduğumuzu, ya da aslan ben olucam olum diye kavgalar ettiğimizi, ki kendisi çocuk aklıyla asıl kahraman olmasına rağmen şimdilerde bana şahsiyetsiz gelen bir ukaladır, olum bu adamlar niye illa tek tek saldırıyo yenilicekleri belli canavarı görünce birleşseler ya hemen diye beyhude tartışmalara girdiğimizi.. voltrAnı sevelim, voltrOnu ait olduğu yere caponyaya gönderelim..
önder cengiz
voltranı ya sev ya terket klübü asbaşkanı
20 Mayıs 2006 11:26
hardy
ayrıca istanbulda birde voltran isimli (yamulmuyorsam) elektrik şirketi vardır.. türkiyeyi kötü bi robot esir aldığında bizi ilk koruycak insanlardır=)
20 Mayıs 2006 11:29
sertaç
valla bende voltran die hatirliyorum. demekki hafiza insana turlu oyunlar oynayabiliyo. yillar yili bende voltran diye bagirdim. hatta biz kuzenlerle karsilikli robot olup agir cekimde savasirdik. ama cok akilliydik. sirayla voltran olurduk. kavga etmezdik:) bu arada voltranddakilerin hepsi aslandi zaten. sadece renkleri farkliydi:) ben en cok sari olani severdim. nedense....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3827
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.