valla onu ben de pek hatırlamadım.. yani robotlar tek tabancaydı ama ortamda insan da vardı galiba.
20 Mayıs 2006 05:15
erdinç
bu arada transformers ın da filmi çekiliyor/cek
onun başlığını da hayranı olan arkadaşlara bırakayım dedim..
20 Mayıs 2006 05:17
bravado
walla yasın salla sen ferhatı o bana laf sokamaya calısıyo sankı kendısı anladı...
yasin altunkaynak
''voltron ı'' diycektim
bravado
abı yaslılık yaslandık artık be bızden gectı...
20 Mayıs 2006 05:22
yasin altunkaynak
hakkaten yav onları izlediğimde 7-8 yaşlarındaydım, ama şu an 19 yaşındaym hatta bi kaç gün soora 20 olcam, vay be eşşek kadar olmuşum iyi mi
20 Mayıs 2006 05:24
bravado
walla zman hızlı gecıyor be kardesım dur dmek olmuyor...
20 Mayıs 2006 05:25
erdinç
yav starda diye izleyemedim ben onu baştan.. sonradan yakalayınca da olmadı, olamadı.
çekiliyor armageddon'ın yönetmeni tarafından hemi de..
şöyle ciddi iki film bekliyorum ben. çocuklara beğendiricez diye cıvıtmasınlar. ya biz de çocuk olduk, vurduya kırdıya, van dama, terminatöre bayılırdık. amerikan çocukları hassas mıdır nedir, niye böyle meyveli yoğurt gibi film yaparlar, adam gibi yoğurt vermezler de. duygusuz, atari gibi film yapmazlar inşallah. başlıycam bu zihniyete.
20 Mayıs 2006 05:27
bravado
walla cocugun olunca anlarsın be erdınc dıcem aam sen sımdı dıcen senın cocugun mu var???
20 Mayıs 2006 05:29
erdinç
yav ben hala çocuğum..
20 Mayıs 2006 05:30
bravado
hadı be bana da versene sunun formulunu ben de cocuk olmak ıstıyorum...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3827
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.