ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > nobre bjk'de is yaparmi?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

seizetheday
seizetheday
3 milyon dolar bonservis ve yıllık 1.5 milyon dolar odeyerek aldik nobreyi. bence gerekli diildi nobre. ama takimda is yaparmi yapmazmi onu artik gorecez ama insallah bjk formasinin hakkini verir. zaten 90 dakika oynacagini sanmiyorum
19 Mayıs 2006 23:32   mesajın adresini al  

penqü*ş
penqü*ş
nası yaneeeee
nobre bjk ye mi gitti şindi
19 Mayıs 2006 23:36   mesajın adresini al  

seizetheday
seizetheday
benim anlamadigim neden adami bonservisi ile aldik? yani fener 2.5 sezondur kiraliyordu bu adami
19 Mayıs 2006 23:38   mesajın adresini al  

kalabal
kalabal
ya abi adam bariz futbolda ki tüm çirkeflikleri yapıyodu mac sırasında..bunun gibi bi adamın ne işi var beşiktaşta
19 Mayıs 2006 23:38   mesajın adresini al  

seizetheday
seizetheday
bakalim biz sevebilcezmi? insallah yanlis bisi yapmaz
19 Mayıs 2006 23:42   mesajın adresini al  

abbas
abbas
nobreyi aldıysan ona pas atıcak, orta yapıcak adamları da getiricen takıma, yoksa bugün nobre carewden iyi bi futbolcu mu ? top atıcan ona, bi şekilde vurucak.. adam amma çıldırtıyodu ya, durduk yre gol atıyordu :)
19 Mayıs 2006 23:44   mesajın adresini al  

smirnoff
smirnoff
nobre bence gusel bır transfer besıktas ıcın
19 Mayıs 2006 23:44   mesajın adresini al  

seizetheday
seizetheday
nobreye pas aticak adam lazim evet. fenerde alex oldugu gibi. yav bence baska birini alabilirlerdi bu paraya, nobreyi halen besiktas takiminda oynarken dusunemiyorum
19 Mayıs 2006 23:55   mesajın adresini al  

banshee
banshee
İşi bu değil mi yapar adam işini.
19 Mayıs 2006 23:57   mesajın adresini al  

abbas
abbas
hiç benimde içime sinmedi bu transfer.. olmaz ya ne bileyim, bozdu biraz canım sıkıldı.. forma da pek yakışmadı ne yalan söyliyeyim..
19 Mayıs 2006 23:57   mesajın adresini al  

kalabal
kalabal
abi aynen ya ne biliim nobre bu başka bi adam deil ki..maclarda o kadar sövdügümüz adamı gel de destekle simdi..hem siyah-beyaz hakkaten ii gitmedi adama..neyse hayırlı olur insallah
20 Mayıs 2006 00:01   mesajın adresini al  

seizetheday
seizetheday
yalniz adam ayni fenerdeki hareketlerine devam ederse, yonetim cok daha kotu elestiri alacak. insallah nobre aklini basina alir da, bjk'li olmaya layik olur. yav derken bile tuglerim tiken tiken oldu:)
20 Mayıs 2006 00:02   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008