ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
3 milyon dolar bonservis ve yıllık 1.5 milyon dolar odeyerek aldik nobreyi. bence gerekli diildi nobre. ama takimda is yaparmi yapmazmi onu artik gorecez ama insallah bjk formasinin hakkini verir. zaten 90 dakika oynacagini sanmiyorum
19 Mayıs 2006 23:32
penqü*ş
nası yaneeeee
nobre bjk ye mi gitti şindi
19 Mayıs 2006 23:36
seizetheday
benim anlamadigim neden adami bonservisi ile aldik? yani fener 2.5 sezondur kiraliyordu bu adami
19 Mayıs 2006 23:38
kalabal
ya abi adam bariz futbolda ki tüm çirkeflikleri yapıyodu mac sırasında..bunun gibi bi adamın ne işi var beşiktaşta
19 Mayıs 2006 23:38
seizetheday
bakalim biz sevebilcezmi? insallah yanlis bisi yapmaz
19 Mayıs 2006 23:42
abbas
nobreyi aldıysan ona pas atıcak, orta yapıcak adamları da getiricen takıma, yoksa bugün nobre carewden iyi bi futbolcu mu ? top atıcan ona, bi şekilde vurucak.. adam amma çıldırtıyodu ya, durduk yre gol atıyordu :)
19 Mayıs 2006 23:44
smirnoff
nobre bence gusel bır transfer besıktas ıcın
19 Mayıs 2006 23:44
seizetheday
nobreye pas aticak adam lazim evet. fenerde alex oldugu gibi. yav bence baska birini alabilirlerdi bu paraya, nobreyi halen besiktas takiminda oynarken dusunemiyorum
19 Mayıs 2006 23:55
banshee
İşi bu değil mi yapar adam işini.
19 Mayıs 2006 23:57
abbas
hiç benimde içime sinmedi bu transfer.. olmaz ya ne bileyim, bozdu biraz canım sıkıldı.. forma da pek yakışmadı ne yalan söyliyeyim..
19 Mayıs 2006 23:57
kalabal
abi aynen ya ne biliim nobre bu başka bi adam deil ki..maclarda o kadar sövdügümüz adamı gel de destekle simdi..hem siyah-beyaz hakkaten ii gitmedi adama..neyse hayırlı olur insallah
20 Mayıs 2006 00:01
seizetheday
yalniz adam ayni fenerdeki hareketlerine devam ederse, yonetim cok daha kotu elestiri alacak. insallah nobre aklini basina alir da, bjk'li olmaya layik olur. yav derken bile tuglerim tiken tiken oldu:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3822
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.