İlk bomba da bugün geldi
Tümeeeeeeer Metiiiiiiiiinn
30 Mayıs 2006 13:50
comandante
11 numaralı formasıyla Tümeeeeer Metiiiin
30 Mayıs 2006 13:52
üstteki
Tümeri istemiyorum ben yaa =(
30 Mayıs 2006 15:37
comandante
Abi iş transfer değil güç gösterisi Nobre'yi elinizden aldık biz yaparız diye düşünenlere verilen bir cevaptır Tümer.Tek Büyük Fenerbahce
30 Mayıs 2006 17:57
comandante
Tüm dünyanın sporunun kalbinin attığı eurosport.com adresinden bir kesit
http://www.eurosport.com/football/premiership/2005-2006/teamtransfert.shtml
Arsenal sattığı futbolculara bi bakın bakalım Fenerbahce hayal mi görüyor
30 Mayıs 2006 18:21
güven
fenerbahçeyeyapılan g.oğlanı tezahüratına tempo tutan va yapan adam ancak fenerbahçe gibi takımların transfer bombası olur bence o bomba fenerin elinde patlayacak:)
31 Mayıs 2006 16:12
gregory house
aldıgım duyumlara gore gelecek genc arkadasımız..
Frederico Chaves Guedes
Frederico Chaves Guedes, nicknamed Fred, (born October 3, 1983 in Teofilo Otoni) is a football player from Brazil. He plays forward with Olympique Lyonnais and the Brazilian national team.
Clubs
2003-2004 : América Mineiro Futebol Clube (Brazil)
2005- 8/2005 : Cruzeiro Esporte Clube (Brazil)
8/2005 - 2006: Olympique Lyonnais (France)
Fred scored 40 goals during 43 appearances in 2005 with Cruzeiro.
He scored the fastest goal ever in the Brazilian football, while playing for América Mineiro Futebol Clube, against Vila Nova Futebol Clube during a Copa São Paulo de Juniores match. The goal was scored 3.17 seconds after the match started.
He plays now the French Ligue 1 championship with Olympique Lyonnais, the four-time defending Ligue 1 French champions.
National team
He has two caps with the Brazilian national team, obtained in April, 2005 and recently in November, 2005.
Fred was named in the 2006 World Cup squad as a fourth striker.
Career Stats
America Mineiro 34/19
Cruzeiro 43/40
Lyon 35/11
Brazil 2/0
Honours
Winner of French Ligue 1 championship in 2006 with Olympique Lyonnais.
31 Mayıs 2006 21:25
seducian
AntiFenerbahçe kimliği kendi kulüplerine olan sevgilerinin üstüne çıkmış arkadaşlar buyursun gelsin. Başa forumlar elbette okunacak ama her olaya maydanoz olmaya çalışmak gereksiz. Bizi başkanlarına, futbolcularına küfür edenler eleştiremez.
2 Haziran 2006 00:06
smirnoff
pşşş bırkaın lan kızı duyguyu yalnızmı sandınız gecende forumda sıksıtırmıssınız dagılınnnn burasııııııııı fb yerı ne ısınız war burda
2 Haziran 2006 00:59
smirnoff
eray halamı burdaın sen hade bırader bızım transfer sızı nıe ılgılendırıor yoksa ıcten bır fb sewgısımı war sende
2 Haziran 2006 01:09
smirnoff
bak bırader benı sınırlendırme tamm cık ulen forumdan :P
2 Haziran 2006 01:18
comandante
Roberto Carlos'un dün akşam ATV Haberde yapılan röportajından
Fenerbahçe uzun süredir benimle ve menajerimle temas halinde. İlk görüşmede çok ciddi ve iyi bir teklifle geldiler. Bu teklif gerçekten reddedilemeyecek bir teklif. Ama ben şu anda Real Madrid'in oyuncusuyum. Bu yüzden sadece benim 'evet' demem bir şey ifade etmiyor. Kulübümün de beni bırakma konusunda karar vermesi gerek. Ama Fenerbahçe beni almakta ısrarlı ve bu ısrarı Real Madrid'e de gösterirlerse Türkiye'ye gelebilirim
Şu anda Dünya Kupası'ndayım. Bu nedenle transferdeki son gelişmelerden haberdar olamıyorum. Ama menajerim Jorge Mendez tüm gelişmeleri biliyor. Zaten bu transferdeki vekilim Jorge Mendez. Fenerbahçe ile temasları da o sağlıyor. Yakın gelecekte birçok şey netleşecektir. Ama henüz nihai bir karar verilmiş değil." "Real Madrid ile çok iyi bir sezon geçirdiğimiz söylenemez. Orada birçok konuda belirsizlikler var. Bu nedenle benim durumum da belirsiz. Çünkü yönetim ve hoca olarak kimin geleceği benim geleceğimle ilgili durumu değiştirebilir. Şunu söyleyebilirim. Başka teklifler de var ama seneye ya Real Madrid'de kalırım ya da Fenerbahçe'de oynarım. Yani şanslar yüzde 50."
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3818
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.