ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
arkadaslar bence bizim transfer haberlerimizide burada paylasalım
Fener'in 100. Yıl bombası
Turkcell Süper Ligi'ni 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi finalisti Arsenal'in defans oyuncusu Sol Campell ile ön anlaşma imzaladı.
Arsenal'in tecrübeli defans oyuncusu Sol Campell Fenerbahçe yolunda. Almanya'da Campell'ın menajeri Sky Andrew ile bir araya gelen Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, 32 yaşındaki futbolcunun transferini bitirdi. Tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye toplam maliyetinin 12 milyon Euro olduğu ifade edilirken, Campell'ın önümüzdeki hafta içerisinde İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.
campell harbi bomba olmuş deli olduk hatta kaanla çıldırıyoruz umarım olur biz bi inanmakta zorlandık ama:)
19 Mayıs 2006 21:47
abbas
ben de fenerli bi arkadaştan campbell, f. tekke, carlos ve totti yi duydum.. istiyeni adresini verebilirim, ben onun yalancısıyım.
19 Mayıs 2006 21:53
yok
al bi 100. yıl bombası daha,fb 119 milyon usd borca we 100 milyon usd bütçeye we dünyanın en mzengin 15.klübü ünwanına da sahip...bilginize.
by kaan dinçer!!!
19 Mayıs 2006 21:53
ciyan
Yapma Özer, adam şampiyonlar ligi finalinde nasıl oynadı görmedinmi... Adamdaki hava hakimiyeti ve kademe anlayışı hiç bi defans oyuncusunda yok, tabi Lucio hariç :P Ama bence gayet de yararlı olcağı kanaatindeyim. Ayrıca bir arkadaş da bi borçlarımız hakkında yorum yapmış. Ama ne kadar bi zaman aralığına dağıldığını bilmiyosun galiba. O borç önümüzdeki 4 - 5 seneye eşit olarak dağıtılmış bir borçdur. Yani Fenerbahçe nin altından rahatlıkla ödeyebileceği nitelikte borçlardır. Merak etme, Galatasaray gibi olmayız. O yüzden üzülme sen, sıkma o talı canını ;)
19 Mayıs 2006 21:55
1914
tam bomba olmuş yanlız ehuehuheu
19 Mayıs 2006 21:58
ciyan
Çok haklısın Efe böle durumlarda bayrak öpmeden, kendisini havaalanında Fenerbahçe liler tarafından karşılanmış olarak görmeden asla inanmam =)
19 Mayıs 2006 23:29
rock n roll
hepsi gelicek merak etmeyin
ben kefilim, gelmezlerse hesabini benden sorarsiniz :))
19 Mayıs 2006 23:34
smirnoff
hakan bak unutmucam senı burdasın demı gelmezse bulurum haberın olsun :P
19 Mayıs 2006 23:36
bravado
walla kımı alırsanız alın abı sızde takın ruhu yok once onu olusturmanız lazım!!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3818
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.