ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > yurt sorunu

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

azotoxit
azotoxit
istanbulda yasıyorsun marmara yı kazandın birde göztepe kampüsündesin üstelik ve bu yakada erkeke öğrenci yurdu bir tane var ve o öğrenci yurduda torpilliler kalıyor tabiki de ve özel yurtların hepside cemaat yurdu . burayı kaznıpta akarabası olmayan ya cevizlibağ yada edirnekapıdan gelecek ve eziyet çekecek yada cemaat yurduna gidecek herkesi de almıyorlar oralara. ben ataürk öğrenci yırdunda kaldım eziyeti bir ben bilirim birde orada kalanlar ve hala o eziyeti çeken çok olduğuna da eminim. yani koskocaman istanbulda anadolu yakasında erkekler için cemaat hariç özel yurt bulmadım. cemaate de almadılar zaten tipe bakınca:) eeeeeeeeeee yani danıştaya silah atacak o kadar çok adam varki yada yetiştiriyorlarki inanamazsınız buna da biz çanak tutuyoz. yeni kazanmış o kadar çok öğrenciyi cemaat yurtlarına atıyoz yurtların iii olanları vardır belki ama hepsininde ii olduğuna inanmıyom. tabikji de bu benim görüşüm düşüncem katılmaya bilirsiniz
18 Mayıs 2006 10:37   mesajın adresini al  

my slaves
my slaves
ben katıldım aynen... benim de yurtlarla ilgili sorunlarım var ama biraz farklı.. burda da öğrenci sömürülecek bir kaynak olarak görülüyor, çaresizliği kullanılıyor. ev kiraları sterlin yurt fiyatları euro üzerinden, ve ailemizin bile hiçbizaman kendi evleri için ödemeyecekleri kiralarla yaşamak zorunda bırakılıyoruz.. burda enazından cemaatleşme kültürü biraz alt seviyede.. buna da sevinsem mi bilemedim..
18 Mayıs 2006 13:15   mesajın adresini al  

smirnoff
smirnoff
istanbulda yasamanın zor olduu gibi okumakda zor. ama oradada ogrenciye is cok ordan kazandıı paralarla ewe cıkan arkadasım war bneım we cok rahat yasıorlar.
eet heryerde olduu gibi cemaat yurtları-ewleri ordada wardır muhakkak aslında hepsi okadar kotu deılde bazılarıda olayı abartıor ve insanları baris yonlendiriorlar. benım lisede basıma gelen bir olay bu cemaat ewlerinde abiler olayını bılınıordur herhalde. neyse ders calısmak ıcın gittik arkadaslarla adamlar biras zaman gectıkten sonra ilerde bizim de bole ewlerde kalıp dierlerine yardımcı olabıleceımızı yapmamız gerekenleri filan solediler ben bidaa gitmedimm ama bu olayların dewam ettimden adım gıbı emınım
18 Mayıs 2006 16:33   mesajın adresini al  

emperor84
emperor84
ben anlamadım yaw,istanbulu da hiç bilmem,ailen istanbuldaysa neden yurda çıkıyon-çokmu uzak ??
19 Mayıs 2006 01:31   mesajın adresini al  

hoşça kalın...
hoşça kalın...
yarama basmayınnnnnnn!!
19 Mayıs 2006 12:28   mesajın adresini al  

smirnoff
smirnoff
hakan aılen istanbulda ve cok uzak dıe yurta cıkmak zorundasın herhalde hakkaten allah sabır wersın
19 Mayıs 2006 22:31   mesajın adresini al  

emperor84
emperor84
hmmm garip bi memleket o zaman şu istanbul :).Ben ortaokul ve liseyi 50 km uzakta okudum,7 sene hergün gidip geldim hıyar gibi :)
21 Mayıs 2006 01:24   mesajın adresini al  

melis melis
melis melis
istanbul dedigin sehirde yurtta kalmak lazim her kosulda, ailen yakininda olsa bile.. her gün o çekilen trafik zaten çalismakta zorlanan potansiyel tembel bünyeleri daha çok yoruyor..arti o yol yorgunluguyla birak ders çalismayi defterin kapagini açasi gelmiyor.. sonuç olarak ders yalan oluyor ve bu senaryo bütün dönem ve yil boyunca devam ediyor..sonuç olarak ögrenci derslerden ya kaliyor ya da getirebilecegi notlardan daha düsük notlar aliyor.. açikçasi istanbul'un ögrenciye pek saygisi yok..ne ucuz, ne yer imkani sagliyor, ne de güvenli..her türlü sakat..ama yine de yalniz yasamayi, sorumluluk duygusunun gelismesini ve her türlü insani taniyabilmeyi ögrenmek için herkesin bir dönem de olsa yurtta kalmasi sart bence..
2 Haziran 2006 20:30   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 8

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008