valla güzel öğütler veriyosun abim de organizasyona gel de tanışmış olalım hani,hep kantinden hep kantinden nereye kadar =P
çok gıcık yazılar yazıyorum, evde su bitti buna bağlıyorum, saygılar efenim, iyi geceler..
18 Mayıs 2006 04:15
yagmur
Site ne guzelmis..
18 Mayıs 2006 10:40
yavruş :)dişikartal
puff pufff ankaralılar napıo :D
18 Mayıs 2006 11:42
üstteki
Ankaralılar naapıyo bilinmez ama orda bir Ortakantin buluşması da yapılır hani = P olayı ortakantin party e de çevirebiliriz = )
18 Mayıs 2006 12:26
üstteki
Oğuzcum, afişte içkili olacağı söylenmiş hatta Özer'in deyimiyle "bir de söylemek gerekmez ama içki de var hani"
18 Mayıs 2006 12:43
üstteki
daha çok onlar barmen statüsüne giriyo, içip içip midede karıştırıp sonra dışarı çıkartıyolar,yeni kokteyller oluşuyo =) daha fazla iğrençlik yapmayalım istersen Oğuz he ne dersin? =)
18 Mayıs 2006 13:00
yavruş :)dişikartal
hımm iyi bakalım :p
18 Mayıs 2006 14:04
tlka
Bahçeşehir Üniversitesi Resmi Radyosu "BURADYO" tüm ekibiyle bir müzik şöleni yaşatacak inşalla :)
18 Mayıs 2006 17:36
üstteki
amin.. = )
18 Mayıs 2006 18:15
banshee
bahçeşehirde okumak varmış Her ne kdr özer küfür etsede, kıskanıorum yaaa :(
18 Mayıs 2006 18:20
ufoozgur
tıkladım siteye gidemedim madem öyle link vereyim değil mi..:P www.buradyo.com / www.bukafes.com
18 Mayıs 2006 21:23
tlka
& Bahçeşehir Üniversitesi Resmi Radyosu BU Radyo..
www.buradyo.com
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3791
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.