gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Bahçeşehir Üniversitesi - 24 Mayıs'da coşacağız!
 Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
üstteki
üstteki
gelmeyecek olsanız bile afişe bir bakın derim, yeni bir ortam, yeni arkadaşlar..

18 Mayıs 2006 03:00  mesajın adresini al  
ilkayceyhan
ilkayceyhan
beyler bayanlar...bu okula ilk giren 300 kişilik nüfusunu gören öğrenci konseylerinde bu okulu daha ii bi yere getirmek için yönetimle tartışan okuldan atılma safhasına gelen son anda o safhadan kurtulan ama ne olursa olsun bu okulun yönetim anlamında ii bi yere gelmesi için elimden geldiği çalışıp çabalamış biri olarak şunu söylüyorum size...site içerisinde okuldan çok şikayet edildiğini görüyorum eywallah her zaman insanları memnun edemezsiniz ve okulumuzun eksik alanları olduğu elbette ki doğrudur...ancak sadece eleştirmek deildir bahçeşehir üniversitesi öğrencisinin görevi eleştirdiği şeyleridüzeltmeye çalışmaktır...bugüne kadar ben ve benim gibi abileriniz bunun için çabaladık elimizden geldiğince okul yönetimine yardımcı olmaya çalıştık onlarda saolsun dinlediler bizi...biz mezun olduk sağa sola dağıldık ama hepimi bahçesehir üni.liyiz bu yüzden bizden görevi devralma sırası sizdedir....eğitimi çokii yönetimi kötü bi okulun öğrencileriyiz ve bunu en kısa zamanda alt etmek işin yönetimen kısa sürede doğruları olması gerekenleri göstermemiz gerekir...kafes gibi organizasyonlar sadece film,müzik,parti,vb. faaliyetlerde bulunmasınlar...daha aktif hale gelsinler her türlü engel çıkacaktır karşılarına onlardan bir abiniz olarak ricam pes etmeyin bir üni.yi üni. yapan ne öğretmenleridir ne yönetim kadrosudur,onun öğrencileridir...bunu kimse unutmasın ve herkes kendi kadar birazda bahçeşehir üni. için çalıştığını aklında bulundursun...benden size sadece bir abi tavsiyesi...hepinizi öpüyorum...

18 Mayıs 2006 03:17  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
sürpriz hediyeleri ben de merak ettim şimdi = )

18 Mayıs 2006 03:17  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
güzelim sen uyumadın mı ?
İlkay (abi) Özer ve arkadaşları da bahsettiğini yapıyorlar zaten, yani bu aktivitelere okul ne kadar destek oluyor sence? = )

18 Mayıs 2006 03:43  mesajın adresini al  
ilkayceyhan
ilkayceyhan
sokucam ama destan gibi yazı yazdım nerde o :s

18 Mayıs 2006 03:52  mesajın adresini al  
ilkayceyhan
ilkayceyhan
okul olmasa da siz direnin abicim biz direnerek 2. mayıs festivalini iptal aşamasından 25 milyar kar getiren bir organizasyon haline getirdik ben okul hayatımı heba ediyodum resmen o iş için...direnin pes etmeyin...

18 Mayıs 2006 03:53  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
valla güzel öğütler veriyosun abim de organizasyona gel de tanışmış olalım hani,hep kantinden hep kantinden nereye kadar =P
çok gıcık yazılar yazıyorum, evde su bitti buna bağlıyorum, saygılar efenim, iyi geceler..

18 Mayıs 2006 04:15  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Ankaralılar naapıyo bilinmez ama orda bir Ortakantin buluşması da yapılır hani = P olayı ortakantin party e de çevirebiliriz = )

18 Mayıs 2006 12:26  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Oğuzcum, afişte içkili olacağı söylenmiş hatta Özer'in deyimiyle "bir de söylemek gerekmez ama içki de var hani"

18 Mayıs 2006 12:43  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
daha çok onlar barmen statüsüne giriyo, içip içip midede karıştırıp sonra dışarı çıkartıyolar,yeni kokteyller oluşuyo =) daha fazla iğrençlik yapmayalım istersen Oğuz he ne dersin? =)

18 Mayıs 2006 13:00  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
amin.. = )

18 Mayıs 2006 18:15  mesajın adresini al  
banshee
banshee
bahçeşehirde okumak varmış Her ne kdr özer küfür etsede, kıskanıorum yaaa :(

18 Mayıs 2006 18:20  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
afiş süper olmuş,benim çok hoşuma gitti, siz ne düşünüyorsunuz ?

18 Mayıs 2006 23:08  mesajın adresini al  
cagacu
cagacu
Arkadaslar bu organizasyonu duzenleyenlere tesekkur etmek istiyorum.Okulun festi olarak sadece bu org a gitmeyi dusunuorum....

18 Mayıs 2006 23:26  mesajın adresini al  
juventas
juventas
abi züper oljak inşalla

19 Mayıs 2006 12:31  mesajın adresini al  
sod
sod
Cihanım içinde kalmasın söyleyi ver hepimiz kardeşiz şunun şurasında... :Dhehehehehehehe

Walla herhalde BuKafes ve BuRadyo ekibini ve diğer arkadaşların birleşerek öğrenciler için yaptığı en hayırlı şeydir bu... Nede olsa düşünceli bir öğrenci topluluğundan çıkma bu fikirler... :D

Herkese çağrı burdan okulun yaptığı yerine bizim festivalimize gelirseniz;
1) paranız cebinizde,
2) akıl sağlığınız yerinde,
3) sinir ve stressten uzak bir ortam içinde,
4) okulumuz için anlamlı bir yerde olma imkanına kavuşacaksınız. Herkes eğlenecek bir şekilde alternatif çok...

O zaman Dj bırak plak dönsün... ;)

20 Mayıs 2006 01:20  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
düşünceli ve aktif..

20 Mayıs 2006 03:13  mesajın adresini al  
ilkayceyhan
ilkayceyhan
ben türkiye'ye döndüm...gelicem büyük ihtimalle...

20 Mayıs 2006 15:50  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
sen organizasyonu yap =)

20 Mayıs 2006 23:39  mesajın adresini al  
angie
angie
benim de sınawım warmış ya perşembe günü hemi de java ama tabiki orda olcas ve çok eelences işalak :)

21 Mayıs 2006 02:48  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008