ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Kafes ekibi olarak 24 Mayıs Çarşamba günü Bahçeşehir Üniversitesi / BÜSAM'da yapılacak "Bahçeşehir'e veda partisi" ne herkesi bekliyoruz. Mini-Festivalimiz saat 17.00 da başlayacak ve sabaha kadar sürecektir. Saat 23.00'da Taksime Bahçeşehir'den servis kaldıralacaktır. Oragnizasyonda olacaklar;
Film gösterimleri, Canlı Müzik, buradyo.com DJ'leri, Paintball, Çeşitli oyunlar...
GİRİŞ : 0,00 Ytl
Daha fazla bilgi için: www.bukafes.com
Bahçeşehir Üniversitesi Kısa film ve Sinema Kulübü
18 Mayıs 2006 02:57
armin
ama hepsini
18 Mayıs 2006 02:59
üstteki
gelmeyecek olsanız bile afişe bir bakın derim, yeni bir ortam, yeni arkadaşlar..
18 Mayıs 2006 03:00
armin
festivali mi :)
18 Mayıs 2006 03:02
ilkayceyhan
beyler bayanlar...bu okula ilk giren 300 kişilik nüfusunu gören öğrenci konseylerinde bu okulu daha ii bi yere getirmek için yönetimle tartışan okuldan atılma safhasına gelen son anda o safhadan kurtulan ama ne olursa olsun bu okulun yönetim anlamında ii bi yere gelmesi için elimden geldiği çalışıp çabalamış biri olarak şunu söylüyorum size...site içerisinde okuldan çok şikayet edildiğini görüyorum eywallah her zaman insanları memnun edemezsiniz ve okulumuzun eksik alanları olduğu elbette ki doğrudur...ancak sadece eleştirmek deildir bahçeşehir üniversitesi öğrencisinin görevi eleştirdiği şeyleridüzeltmeye çalışmaktır...bugüne kadar ben ve benim gibi abileriniz bunun için çabaladık elimizden geldiğince okul yönetimine yardımcı olmaya çalıştık onlarda saolsun dinlediler bizi...biz mezun olduk sağa sola dağıldık ama hepimi bahçesehir üni.liyiz bu yüzden bizden görevi devralma sırası sizdedir....eğitimi çokii yönetimi kötü bi okulun öğrencileriyiz ve bunu en kısa zamanda alt etmek işin yönetimen kısa sürede doğruları olması gerekenleri göstermemiz gerekir...kafes gibi organizasyonlar sadece film,müzik,parti,vb. faaliyetlerde bulunmasınlar...daha aktif hale gelsinler her türlü engel çıkacaktır karşılarına onlardan bir abiniz olarak ricam pes etmeyin bir üni.yi üni. yapan ne öğretmenleridir ne yönetim kadrosudur,onun öğrencileridir...bunu kimse unutmasın ve herkes kendi kadar birazda bahçeşehir üni. için çalıştığını aklında bulundursun...benden size sadece bir abi tavsiyesi...hepinizi öpüyorum...
18 Mayıs 2006 03:17
üstteki
sürpriz hediyeleri ben de merak ettim şimdi = )
18 Mayıs 2006 03:17
üstteki
güzelim sen uyumadın mı ?
İlkay (abi) Özer ve arkadaşları da bahsettiğini yapıyorlar zaten, yani bu aktivitelere okul ne kadar destek oluyor sence? = )
18 Mayıs 2006 03:43
ilkayceyhan
sokucam ama destan gibi yazı yazdım nerde o :s
18 Mayıs 2006 03:52
ilkayceyhan
okul olmasa da siz direnin abicim biz direnerek 2. mayıs festivalini iptal aşamasından 25 milyar kar getiren bir organizasyon haline getirdik ben okul hayatımı heba ediyodum resmen o iş için...direnin pes etmeyin...
18 Mayıs 2006 03:53
üstteki
valla güzel öğütler veriyosun abim de organizasyona gel de tanışmış olalım hani,hep kantinden hep kantinden nereye kadar =P
çok gıcık yazılar yazıyorum, evde su bitti buna bağlıyorum, saygılar efenim, iyi geceler..
18 Mayıs 2006 04:15
üstteki
Ankaralılar naapıyo bilinmez ama orda bir Ortakantin buluşması da yapılır hani = P olayı ortakantin party e de çevirebiliriz = )
18 Mayıs 2006 12:26
üstteki
Oğuzcum, afişte içkili olacağı söylenmiş hatta Özer'in deyimiyle "bir de söylemek gerekmez ama içki de var hani"
18 Mayıs 2006 12:43
üstteki
daha çok onlar barmen statüsüne giriyo, içip içip midede karıştırıp sonra dışarı çıkartıyolar,yeni kokteyller oluşuyo =) daha fazla iğrençlik yapmayalım istersen Oğuz he ne dersin? =)
18 Mayıs 2006 13:00
üstteki
amin.. = )
18 Mayıs 2006 18:15
banshee
bahçeşehirde okumak varmış Her ne kdr özer küfür etsede, kıskanıorum yaaa :(
18 Mayıs 2006 18:20
ufoozgur
tıkladım siteye gidemedim madem öyle link vereyim değil mi..:P www.buradyo.com / www.bukafes.com
18 Mayıs 2006 21:23
üstteki
afiş süper olmuş,benim çok hoşuma gitti, siz ne düşünüyorsunuz ?
18 Mayıs 2006 23:08
cagacu
Arkadaslar bu organizasyonu duzenleyenlere tesekkur etmek istiyorum.Okulun festi olarak sadece bu org a gitmeyi dusunuorum....
18 Mayıs 2006 23:26
ciyan
Özer in elinden çıkmış başka güzide bir yapıt... :P Arkadaşlar herkesi beklioruz partiye. Gelip diipde gelmeyenin... =) Bakın ertesi gün Java vizesi olmasına rağmen buradyo diceylerinden dj ous ve dj ufoozgur bilem orda olcak. Artık bi zahmet münasip yeriniz kaldırıpda gelin demi demi...
18 Mayıs 2006 23:27
armin
Arkadaşlar festival için gelişmeleri sizinle paylaşmam gerekiyor:
Servislerimize saat 17.00 da ve 17.30 da Bahçeşehir Üniversitesi / Beşiktaş kampüsünden kalkmak üzere 2 sefer daha eklenmiştir...Bilgilerinize...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3791
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!