| |
cag
|
evet nedense bende bilkente hiç ısınamadım,yani ne bilim şenliğimiz olmayabilir,otobusumuz emektar olabilir ama ortamın daha sıcak ve samimi oldugu kesin...
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |
iremkız
|
iiki de baskentteyim ben hem kanalı olan kaç okul war(ki bildiim kadarıyla hiç!) di mi yani:) boşwerin degerini bilin bu küçük ama şeker okulumuzun tadını çıkarın bakmayın diger okullar prof.larımızı hatta tv.mizi bile kıskanıyo..
|
|
~ 1033 gün
|
|
| |
cag
|
okulların bizim fakültenin (hukuk) hocalarını kıskandıgı kesin ama tv acısından aynı şeyi düşünmüyorum..henüz ögrencilerinin sosyal açlığını doyuramayan bi okulun bu girişimlerini pek dogru bulmuyorum...
ama ben gene de söylüyorum hep de söylerim bilkent ten cok daha iyiyiz bence..
|
|
~ 1033 gün
|
|
| |
damla
|
|
|
~ 1033 gün
|
|
| |
mert
|
löh!! olm naptın bea... (bilkentten iiz) :S
|
|
~ 1033 gün
|
|
| |
keti
|
mış ...muş..... haberal hayatta batmaz!
saçmalar, alakasız işlere girer ama batması zor bence.
|
|
~ 1033 gün
|
|
| |
mert
|
tabe yaa.. nası batcak en kötü ihtimal molpedi var nasolsa o korur.. :P
bunlar hep mükemmel okulumu(!!!!!!...) karalamak için sölenen spekülasyonlar.. :P
|
|
~ 1033 gün
|
|
| |
yasemin
|
ehhe =)) molped..
haberal ya doyumsuz herif
|
|
~ 1033 gün
|
|
| |
cag
|
ben okul mükemmel demiyorum ama gerek hukuk fakültesi gerekse de ortam acısından(en azından kendi cevremdeki) gayet iyi dostluklar yakaladm...daha da iyi dostluklar bulcagıma eminim ama onun dısındaki konulara bişi demiyorum
|
|
~ 1032 gün
|
|
| |
iremkız
|
arkadaslar begenmeyen çeksin gitsin:PPP şaka ya ama ne bilim herkese okulu kıymetli dimi bi şekilde burdayız ve ktülemek anlamsız oluyor başka okullara haset ederek nasıl içimiz rahat mezun olcazki...ki bazı arkadaşlarımız sırf okula beslediği husumetten sınıfını geçemiyo:)
|
|
~ 1031 gün
|
|
| |
mert
|
|
|
~ 1031 gün
|