ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
kanımca yüzyılın en gereksiz tv kanallarından bri olan ve rektörün öğrenciden çok kendini düşünerek ortaya çıkardığı Kanal B ile yormlarınız..
(ya tmm bazen (ama ciden çok nadir) kaliteli insanlar(örn. Turgut Akıntürk(sayın dekanıma burdan slmlar, saygılar) çkablio ama...)
30 Ekim 2005 00:24
cag
ya dogrusun da,inş bi kaç sene sonra okulumuza faydası dokunur,gerçi biz o günü görürmüyüz bilmiyorum ama...
sanırım bugun 29 ekim diye ünlü yazar Turgut Özakman'ı cagırcaklardı...
30 Ekim 2005 00:31
sramana
arkadaşlar yapmayın....çok akademik bir kanal...seviye yüksek....tartışmalar güzel...ama sıkıcı katılyorum...
30 Ekim 2005 00:34
mert
işte Turgut Özakman da o nadir insanlardan biri..
bu arada o kanal yüzünden alt kattaki erkişi wcsinden ve eski güsel fakülte binasının iç tasarımından olduk..
ama ama ama tabi inşallah (hiç mi hiiiiiiiiiiii...iiç sanmıorm) bize bi yararı dokunur..
30 Ekim 2005 00:36
yasemin
güzelim otobüsleri borçları yüzünden satan rektörümüze diceim yok :) kanal b için yani!!
30 Ekim 2005 16:04
mert
hangi otobüsleri? n otobüsü? bi d otobüs mü satıldı? :S
30 Ekim 2005 19:08
yasemin
evet eskiden çok güzel otobüslerimiz varmış :) kanalb çöküomuş kurtarmak için otoboslar gitmiş şimdiki külüstürler gelmiş yani ben böle duydum
30 Ekim 2005 20:50
mert
hehe.. yanlış duymuşn çnkü son 10 yıldır şimdiki otobüsleri kullanıorz :D
ama benim 3 snedir görmediim otobüsleri satmışlarsa onları zaten görmedim bilmiyorum..
aaa.... bi dakka imdi aklıma geldi 2 tane kaya turizm otobüsü vardı bu sne onları hiç görmedim :S
30 Ekim 2005 20:54
atalay
yaw bilkentle filan çekişmiyoruz yaaw. nerdee?
kanal b yüzünde şenlikler yapılmadı ya tabi yapılanlara şenlik denrise. kendi okulumuzda eğlenemedik, kendi kampüsümüzün çimlerinde oturup demlenemedik... hepsi kanal b yüzüne. hiç açıp seyretmedim. seyrettiysem de 30 saniyeyi geçmedim. aslında izlemek istedim, istedim ama...... :)) boşver..
30 Ekim 2005 21:14
anıl
Ya bi rivayete göre Haberal kanal B'yi Açıköğretim amaçlı açmış ama ne kadar doğrudur bilemem..
30 Ekim 2005 21:27
damla
bukanal yüzünden batıodu az kalsın deli adam:)
30 Ekim 2005 21:38
sramana
otobüslerimiz...60 model...2 darbe görmüş...emektarlar....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/379
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.