| |
mert
|
kanımca yüzyılın en gereksiz tv kanallarından bri olan ve rektörün öğrenciden çok kendini düşünerek ortaya çıkardığı Kanal B ile yormlarınız..
(ya tmm bazen (ama ciden çok nadir) kaliteli insanlar(örn. Turgut Akıntürk(sayın dekanıma burdan slmlar, saygılar) çkablio ama...)
|
|
~ 1041 gün
|
|
| |
cag
|
ya dogrusun da,inş bi kaç sene sonra okulumuza faydası dokunur,gerçi biz o günü görürmüyüz bilmiyorum ama...
sanırım bugun 29 ekim diye ünlü yazar Turgut Özakman'ı cagırcaklardı...
|
|
~ 1041 gün
|
|
| |
sramana
|
arkadaşlar yapmayın....çok akademik bir kanal...seviye yüksek....tartışmalar güzel...ama sıkıcı katılyorum...
|
|
~ 1041 gün
|
|
| |
mert
|
işte Turgut Özakman da o nadir insanlardan biri..
bu arada o kanal yüzünden alt kattaki erkişi wcsinden ve eski güsel fakülte binasının iç tasarımından olduk..
ama ama ama tabi inşallah (hiç mi hiiiiiiiiiiii...iiç sanmıorm) bize bi yararı dokunur..
|
|
~ 1041 gün
|
|
| |
yasemin
|
güzelim otobüsleri borçları yüzünden satan rektörümüze diceim yok :) kanal b için yani!!
|
|
~ 1041 gün
|
|
| |
mert
|
hangi otobüsleri? n otobüsü? bi d otobüs mü satıldı? :S
|
|
~ 1041 gün
|
|
| |
yasemin
|
evet eskiden çok güzel otobüslerimiz varmış :) kanalb çöküomuş kurtarmak için otoboslar gitmiş şimdiki külüstürler gelmiş yani ben böle duydum
|
|
~ 1041 gün
|
|
| |
mert
|
hehe.. yanlış duymuşn çnkü son 10 yıldır şimdiki otobüsleri kullanıorz :D
ama benim 3 snedir görmediim otobüsleri satmışlarsa onları zaten görmedim bilmiyorum..
aaa.... bi dakka imdi aklıma geldi 2 tane kaya turizm otobüsü vardı bu sne onları hiç görmedim :S
|
|
~ 1041 gün
|
|
| |
atalay
|
yaw bilkentle filan çekişmiyoruz yaaw. nerdee?
kanal b yüzünde şenlikler yapılmadı ya tabi yapılanlara şenlik denrise. kendi okulumuzda eğlenemedik, kendi kampüsümüzün çimlerinde oturup demlenemedik... hepsi kanal b yüzüne. hiç açıp seyretmedim. seyrettiysem de 30 saniyeyi geçmedim. aslında izlemek istedim, istedim ama...... :)) boşver..
|
|
~ 1041 gün
|
|
| |
anıl
|
Ya bi rivayete göre Haberal kanal B'yi Açıköğretim amaçlı açmış ama ne kadar doğrudur bilemem..
|
|
~ 1041 gün
|
|
| |
damla
|
bukanal yüzünden batıodu az kalsın deli adam:)
|
|
~ 1041 gün
|
|
| |
sramana
|
otobüslerimiz...60 model...2 darbe görmüş...emektarlar....
|
|
~ 1041 gün
|
|
| |
yasemin
|
:D:D ceren ya iyi dedin =) bu otobüslerle ne kdr gider bilinmez yani
|
|
~ 1040 gün
|
|
| |
damla
|
burun biz 0 serileriyle gidioruz okulumuza:) sizide alalım:) şaka bi yane neden açtı o adamo kanalı.ama iyi yani.başarılarını dilioruzz başkentli kardeşlerimize:)
|
|
~ 1040 gün
|
|
| |
yasemin
|
sahsen benim bindiim otobuste 0 mercedes sansima ama :D dierleri cidden kotu..
yok ya baskentim iyi en azindan ortami daha sicak gelio bana :D
kanalb ye de yorumsuz ;) direk gereksiz bişi
|
|
~ 1039 gün
|
|
| |