maçın adamı kim seçildi bilen var mı bana göre larssondu umarım ronaldinho seçilmemiştir...
18 Mayıs 2006 01:52
baco
ronaldenyo olamazda:)))
18 Mayıs 2006 01:53
baco
okupona 10 mıslıı atmıstım
18 Mayıs 2006 01:54
baco
250 :))
18 Mayıs 2006 02:06
yasin altunkaynak
Mükemmel bi maçtı. İstediğim oldu.
18 Mayıs 2006 03:02
şekip
Ronaldenyoya (ehu ben de yaratıcı beşiktaş taraftarı oldum artık oley) kıl olan başka insanlar görmek güzel, ben ta 2002 Brezilya-Türkiye grup maçından beri kılım kendisine gerçi. Barça'ya da ekstra kılım, her tuttuğum takımı yeniyorlar yeter artık. Süper maçtı gerçekten. Yaşasın uluslarası futbol..
18 Mayıs 2006 03:04
forewind
harbiden maçı adamı kim seçildi acaba, tercihim larssondan yana..., henry ya da jungberg de olabilir aslında...
18 Mayıs 2006 03:43
schweinsteiger
macın adamı eto'o secilmiş
18 Mayıs 2006 03:53
üstteki
Eto'o güzel bi gol attı, bir de kırmızı kart pozisyonunun başrolünü Lehmann ile paylaştı ama benim gönlüm de Larsson dan yanaydı, birbirinden nefis iki asist..
18 Mayıs 2006 04:20
beşiktaş
arsenalin daha güzel oynadığı ama barça nın kazanacağının belli olduüu maç ne diyim
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3788
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.