ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Sadece Fenerbahceliler LÜTFEN

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

comandante
comandante
Fenerbahce taraftarı forumlarda ve sokaklarda 22ye ayrılmış durumda Bie grup Hep Destek Tam Destek diyor. Diğer grup Daum'u ve futbolcuları protesto ediyor. Sizin düşünceniz ne?
Bence Daum Selçuk Deniz Servet'in bu takımda yeri yok. Ayrıca diğerlerinin de kulağı iyica cekilmeli. Ben şahsım olarak bu seneki kadroyu hayatım boyunca affetmeyeceğim
15 Mayıs 2006 20:38   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Ben takımda Anelka gibi keyfi oynayanlardan ziyade Appiah gibi hırslı futbolcuları görmek istiyorum, başarının Appiah gibilerle geleceğine inanıyorum..Daum, şampiyonluk zamanında bile kötü futbol oynattığı için hem media hem benim tarafımdan eleştirilen bir teknik adamdı. Lucescu getirilmeli Daum'un yerine diyorum.. Servet,Deniz,Selçuk konusunda sana katılmıyorum Fırat.. Kendilerini geliştirmeleri lazım sadece..
15 Mayıs 2006 20:59   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Ya Lucescu bu ülkeden giderken FENRBAHÇE'ye söylemediğini bırakmadı. Atlar itler diye hakaretlerini unutmadık Üstelik Türkiye'yi Çavuşesku Romanyasına bile benzetti.Değil Fenerbahce'ye (bence) Türkiye Cumhuriyeti topraklarına adımını atmamalı o adam
15 Mayıs 2006 21:11   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Bunları bilmiyordum bak, sportif kişiliğiyle tanımıştım o adamı ben, o zaman durum farklı tabii.. Ama Daum'un da gidişi pek hoş olmamıştı bi zamanlar =)
15 Mayıs 2006 21:15   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Ya oda var ama bilmiyorum benim gönlümden olursa parreira olmazsa Aykut Kocaman geçiyor öze dönmek lazım
15 Mayıs 2006 21:18   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Aykut tecrübesiz kalıyor sanki.. Yani Malatyaspor ile Fenerbahçe bir değil =) Parreira ise müthiş olur, harika bir isim-müthiş bir kariyer,duymak bile heyecanlandırıyor =)
15 Mayıs 2006 21:25   mesajın adresini al  

kaan dinçer
kaan dinçer
bence hırsı motivasyon sağlar motivasyonu da teknik direktör...
bazılarında bu hırs doğuştan wardır bazılarına aşılamak gerek aşılmak konusundaki eksik de teknik direktörden kaynaklanır.bunu dauma yüklememin nedeni,maçta kimsenin hırslı oynamamasıydı.hiç bir futbolcuya maçın önemi yeteri kadar anlatılmamış ki
galipken farkı açmaya oynuyomuş gibiydiler...
15 Mayıs 2006 21:34   mesajın adresini al  

comandante
comandante
yabu hırs denilen olayı bu ülkede en iyi F.Terim yapıyo. Allah da onu bizim kapımıza getirmesin.
15 Mayıs 2006 21:40   mesajın adresini al  

kaan dinçer
kaan dinçer
amin...
15 Mayıs 2006 21:42   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Fatih Terim konusuna katılıyorum, bazen oyunu pis oynamak gerekir, Chelsea'nin başındaki Jose Mourinho bunun en güzel örneğidir..
15 Mayıs 2006 21:43   mesajın adresini al  

ferhat can
ferhat can
aziz yıldırım gitmesin ama tek isim de olmasın. millet resmen aziz yıldırama diş bilemiş durumda. fenerbahçe nefreti : aziz yıldırma duyulan tepki

bu yüzden anadolu takımları aşırı hırsla oynuyorlar.

vestel milan, denizli la coronia.

ne la bu ! :)

15 Mayıs 2006 21:43   mesajın adresini al  

.:nadir:.
.:nadir:.
fenere duyulan nefretin tek nedeni aziz yıldırım'dır..bide daum gitsin abi, adama dahi diyolar alakası yok, ustelik hedefide yok... elinde para var oyuncu var ama oynatamıyosun, NEDEN?
15 Mayıs 2006 22:01   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008