Tebrikler. Parasız bir takım bizimle aynı puandayken,avantaj bizdeyken şampiyon olabilio. Fener camiası dönüp kendilerine bakmalı. Nerde hata yaptık? diye...Rahatlık mı battı? NEDir sorun? Milyon dolarlar nerde? para ile saadet olmuomuş?? gibi sorular sorsunlar kendilerine. APtal saptal maçlarda puan kaybedip Gs nin karşısına çıkıp hindi gibi kabarmakla şampiyon olunmuyomuş.
Futbolumuz iyi ama parasızda futbol oynuo adamlar.
Gsliler daha öncede söölemiştim taçlandırılmayı hakediyorlardı. İçim kan ağlasada, rahat rahat tebrikler diyebilirim... Herkesin yolu açık olsun.
14 Mayıs 2006 23:33
seko'o
uefa kupasını aldığımızda bu kadar sevinmemiştim fenere cok pis kapak oldu
cimbom şampiyon kartal kupayı fener aldı yine babayı
14 Mayıs 2006 23:34
the_crow
ayırca tüm rakip takımları tebrik ediyorum bu lige renk kattılar şampiyonluk iddiası son maçın son saniyelerine kadar sürdü çok güzel bi lig oldu malesef bitti ama güzel bitti :)
14 Mayıs 2006 23:35
mighty_soul
cimbomu tebrik ediyorum bi beşiktaşlı olarak helal olsun
14 Mayıs 2006 23:44
erdinç
the bugle sounds and the charge begins
but on this battlefield cimbom wins
15 Mayıs 2006 00:03
banshee
Fener içinmiydi bu şampiyonlu sağolun :) Fener'e laf atmadan sevinilemio anladım ben.
15 Mayıs 2006 00:05
rock n roll
fenerli olarak cimboma tebrikler...
ama bjk lilere noluyo giren cikan varmi size kardesim....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3739
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.