ayy bjklı olarak süper tunalıda bağırmaktan sesim kısıldı =)
14 Mayıs 2006 22:44
yavruş :)dişikartal
bjk kupayı gs şampionluğu aldıı nerde fenerr yupiiii yok olduuuu kuş uçtuuu kaçtııııııııııııııııı ::p
14 Mayıs 2006 22:44
gregory house
burdayız zeynep hem gs yi lig şampiyonlugu hemde beşiktaşşı kupa şampinlugu için bidaha bi daha kutlayayım hatice degil netice işte...
14 Mayıs 2006 22:50
frekans
Fenerbahçeli Olarak gs yi Tebrik ederim..
14 Mayıs 2006 23:00
boris ivan nikolai
Hindi baaba Kime bindi arkadaşlarr???
14 Mayıs 2006 23:02
erdinç
fenere laf atmaya gerek yok (imho) kendimiz sevinelim...
en büyük ilkel zevkler!! bugün biz yarın siz, zevki bunda bu işin.
14 Mayıs 2006 23:04
manas
Azizin paraları işte yüz karalarııııı
14 Mayıs 2006 23:06
seizetheday
valla inanc su ana kadar zaten butun fenerliler cirkef davrandi yani dalasmak icin yer aradi. birak adamlar sampiyonluklarini kutlasinlar
14 Mayıs 2006 23:15
etoo
fenerbahçeli olarak gs ın şampiyonluğunu kutluyorum şaka yaptık biz braz napalım ya. inanç a katılıorum çok haklı satşmaya gerk yok ben de tüm gs lı arkdaşlarımı tbrik ettim ii geceler
14 Mayıs 2006 23:18
gregory house
abicim laf atmayın filan diyemezsiniz ya ben de fenerliyim dedim size o zaman yapmayın diye şimdide adamlar kıclarıyla dalga geccek tabi sizle hindiye bindi hindiye bindi al işte daum bize bindi... sonucta butun gs liler diyodu aslında şampiyon olsak neolur 3kere boyun egdikten sonra şimdide sen 2inci oldun suscaksın ben sustum şimdi bak... tıp..
14 Mayıs 2006 23:21
jülss..
ya nie fener şampion olmadı ya:((
14 Mayıs 2006 23:21
seizetheday
ya bu forumda cok oldu bu tur tartismalar o yuzden dedim ben. insanlari tanimama gerek yok, burda forumda var fenerlilerin cikardigi tartismalar. takima hayatini veren insanlar vardir elbet onlara bi lafim yok. kavgaya zaten gerek yok sampiyon olan olmus bitmis.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3739
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.