herkes çapını bilecek kral ortada şaklaban da ortada herkes akıllı olsun hafız BİR BABA HİNDİ HERKES HADDİNİ BİLDİ HOROZ FEBERE BİNDİ :))))))))))))))))))
16 Mayıs 2006 01:51
beşiktaş
size feneriumlara yazılan 2 kupayı geitin bize canımızı verlim size cümlesini hatırlatırım hey allahım heyyy
16 Mayıs 2006 01:54
özgür
BE FIRAT DENEN ŞAHIS BE MÜBAREK İNSAN SİZİN KUYRUĞUNUZA BASILINCA HAK HUKUK İTTİFAK ŞİKE NE BİLİM BU TÜR HALTLAR ORTAYA ÇIKTI ÖLEMİ SİZİN HAVADAN ELDEN ORDAN BURDAN KAZANDIĞINIZ ONCA PUAN VARKEN SESİNİZ ÇIKMIYODUU HÜSEYİN BIÇAKÇI BAŞKANKEN RAHATTINIZ YA KOÇÇ LAFINIZI VBİLİN ADABINIZLA AYIBINIZLA OTURUN HERKES BİLİYOR KİMİN NE OLDUĞUNU BU ALEMDE BİR KRAL VAR ODA ŞU ANDA TAHTINDA OTURUYOR RAHAT OLUN HAFIZZ ASLAN UYANDI SİZE RAHAT YOK BU ALEMDE BAKIN İŞİNİZE...:)))
16 Mayıs 2006 01:56
özgür
HAKEM DÜDÜĞÜYLE DEĞİL BİLEK GÜCÜYLE BU ŞAMPİYONLUK HER ANINDA ALIN TERİ İNANÇ VAR ŞIMARIK PARALI ZÜBBE TAKIMI DEĞİL İNANÇLI KARARLI ŞAMPİYON TAKIM VAR HERKES ÇAPINI BİLECEK ÖTESİ HİKAYE VARSA LAZI OLAN HODRİ MEYDAN :)))
16 Mayıs 2006 02:02
thuringwethil
kupalar bizim..sapları sizin.. :D
16 Mayıs 2006 02:52
aleeea
EĞİL KÖPEK!!
16 Mayıs 2006 07:38
palali
kardeşler güsel bi klip yaptım şu anda upload ediyorum yaklaşık 1 saat sonra linki veririm.
16 Mayıs 2006 22:36
güven
Hindi Tuncay'ı arıyormuş...
Dün Çayırova'da bir hindi biraz da öfkeli Tuncay'ı arıyormuş. Çayırova'yla, Papazın Çayırı'nı karıştırmış...
Yaw takma kafana demişler hindiye... Olur böyle şeyler, futbol bu...
Tamam da demiş hindi;
"Ben Fener'in kaybetmesine kızmıyorum ki, fiyakamı horoza bozdurttular! Ona yanıyorum!"
sevemediğim ama bazen güzel şeyler yazan tanburacı osmandan alıntıdır
17 Mayıs 2006 21:41
juventas
bi gdin ya walla
17 Mayıs 2006 21:43
gogo
Sizden cok daha büyük olmanin verdiği olgunluka son güne kadar sustuk. Siz ise erken öttünüz! Başınızı da kestik(ler:)! Zamaninda "Parayla şampiyonluk ne kadar kolay" diye bağırıp 90. dakika’da Hasan Kabze’nin golüyle "Yönetim istifa" diye bağıran KARŞI'ya, kendisini Cumhuriyet içinde Cumhuriyet ilan eden takımlara yine o takımın kendini padişah sanan GUVUVLU! başkanına, "avrupa fatihiymiş galatasaray " diyip bağırıp Avrupa’dan arkasına baka baka dönenlere ve diğer herkese:
Şampiyonlugun parayla değil yürekle kazanıldığını; Türkiye’de bizden başka Avrupa fatihi olmadığını ve olamayacağını ve Padişahtan daha büyük Yüce Allah’mın adaleti olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim!!!
Ne MUTLU GALATASARAYLIYIM DİYENE :)
18 Mayıs 2006 23:15
palali
evet arkadaşlar el emeği göz nurudur indirin eğlenin bakalım :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3739
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.