ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
geçen seneLerde interrail yapan var mıdır buraLarda?
nereye gitmiştir? nasıLdır napıLır ne yenir ne içiLir...
(ayrıca bu başLık buraya mı açıLır açıLınmassa neree açıLınır)
14 Mayıs 2006 19:01
thinkthank
interrail nedir???:P
14 Mayıs 2006 19:01
kretzsche
interrail'in ne olduğunu bilmeyenler mi var cidden? :)
avrupa'da trenle gezmek için bir bilet alıyorsun çeşitli bölgelerde belli bir süre istediğin kadar trene binebiliyorsun..
hostellerde falan kalmak can sıkıcı birşey.. yanında sabun şampuan vs. yoksa hostellerde hiçbir malzeme olmuyor neredeyse.. yanında o tür şeyleri taşırsan da gezdiğin süre boyunca sıkıntı olur.. geçen 5 gün italya'da kaldık artık beşinci gün pfffff dedik yani ...
(1) 14 Mayıs 2006 19:15
thinkthank
ooo yanı sen ıtalyda kaldıgını anlatttın bıze aydınlşatman ıcın saol:)
14 Mayıs 2006 19:16
pastelboya
bi böLge(16 gün) 350bişi 2 böLge(22 gün) 500e yakın 490 bişiLEr tüm böLgeler gLobal olan(1 ay) 690 civarı bişi sanırsam en son öyle dediLEr
14 Mayıs 2006 19:45
pastelboya
ben göremedim öyLE bi başLık afedersin nerde onu okiim bi sora gereken insanLArLan irtibata geçiim böLE ce forumu da boşuna doLdurmayaLım yeniden dimii..
14 Mayıs 2006 20:01
pastelboya
hakkatten aLtta arama motoru dene şey varmış ve işe yarıomuş..
verdiğim geçici rahatsızLıktan doLAyı kusura bakmayın...
14 Mayıs 2006 20:14
bad religion
ispanyaya giden arkadaşlar çok memnun kalmışlar ilgilenenlere duyurulur..;)
14 Mayıs 2006 23:41
stajyer mafya
ilgilenenler için türkiyede bunun ana organizatörü gençtur...istanbulda istiklal caddesindeki aznavur(yanlış yazmış olabilirim) pasajının 5.katında...inanılmaz yardımcılar. ya da [adres=http://www.genctur.com] orda ayrıntılı bilgiler var.
15 Mayıs 2006 02:12
denizhan
bilet alındı.
bugün vize için kapıyı aşındırdım umarım yarın başvurabilicem :)
bekle beni italya, ispanya ve amsterdam !!
27 Temmuz 2007 01:24
mali15200
genctura baktim bende her seyi aciklamislar sagolsunlar, baska tavsiye vermek falan isteyen var mı? ben gidiyorum agustosta da, en heyecanlı oldugum konu amsterdamı gorcek olmam yaa; allahtan 6 taksit yapıyolar da gidebiliyorum bu finansbankın go'suyla yoksa oyle omur boyu takılırdık yurticinde ancak:)
17 Temmuz 2008 16:23
lucarelli bop
gidicem gidicem eninde sonunda :)
17 Temmuz 2008 16:24
repetnuk
ciddi biçimde bende düşünüyorum...
ama anca seneye olur o iş:)
17 Temmuz 2008 16:24
irem_
interraili bırakın stopover yapın;)
17 Temmuz 2008 16:25
:.cevriye.:
bu sene bir arkadaşımız gitti
dönmesini bekliyoruz
hislerini paylaşacak bizlerle..
dönebilirse şayet..
17 Temmuz 2008 16:26
genel izleyici
başlangıç için iyi ingilizceniz yoksa yunanistan bulgaristanla başlayın derim ısınma turları
17 Temmuz 2008 16:27
repetnuk
hostel2 havasında bi yolculuk olmamıştır umarım:)
yaaa valla ben bi kaç kişiyle temasa geçtim ama bakalım...
17 Temmuz 2008 16:28
kuzey82
2003 de global yaptık ark.la. merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
vize için de püf noktaları var. yunanistan çok zorluyo, italya rahat veriyo ama yolunu bilmeniz lazım :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3737
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!