:)))) oha 13 mayıs 2006 da yazmışım yuhhh :D o zmnlar kantin bir başkaydııı :p
şuann beşiktaşın liverpool u 2-1 yenmesiylee uçuyorummmm uçuyoruummmm anneeciimm tutunn uçuyorumm :))) yok yok tutmayınn uçayım kıhkıhkhıkhıhkh booo booo booo booo booo boooo yıkılısın huleeenn her yerr puahahahahaha
25 Ekim 2007 00:01
£hl-i keyf
tabiri serbest ise
tam anlamıyla
KARTALIM ruhluyum
yukseklerden ucuyorum
ama tek basıma diil
diğer butun kartallarla beraber:D
25 Ekim 2007 01:26
£hl-i keyf
bağa girmiş bağ budanmış
bağa kartal dadanmıııııııış
nigilterenin liverpool una da
kartal 2 gol atmış
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
25 Ekim 2007 01:29
£hl-i keyf
aman sabahlar olmasin:D
25 Ekim 2007 01:32
yavruş :)dişikartal
bomba gibiyiz.... bombaa... simsiyahtıı futbolcularımız... yas rengi olan formasını da giymiş... yakışmış... şehitlerin anısına düzenlense bu kadar güzel bir maç olurdu..... :)
25 Ekim 2007 09:37
skydiver
asi
25 Ekim 2007 10:07
chaqıll
karmakarışık
26 Ekim 2007 20:46
looser
bende bilmiyorum öle bi hal işte ders çalışırken nasıl olabiliyosa öyle ruh halim....
7 Kasım 2007 04:15
süperiletken
Ruhum iki dünya arasında sıkışmış bir vaziyette ,ne yapsam olmuyor bu ruh halinden bir türlü kurtulamıyorum 21 yıldır böyle.
Pek çok şeyi denedim yaşamayı,ölmeyi ve ikisinin ortasını ;hayır olmuyor beceremiyorum.
Sanırım yalış zamanda yanlış yerdeyim.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3725
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.