abi bir kişi yatınca iki kişi atlıyabiliormu
olmadı ben yatık olayım yaw
13 Mayıs 2006 18:26
thinkthank
eee dunden berı yok mu uzun essek oynıyan
14 Mayıs 2006 20:17
niko
hooop güüm davul mu zurna mı
15 Mayıs 2006 11:01
niko
ehueheuhe en guseli o zamanın uzun eşek şapiyonları şimdi bel fıtığı hastaları cok bombaydı ata demirer
15 Mayıs 2006 11:20
bbaykul
ewet,burdaki takımımı 14 mayısta aldığım yüksek rakamlı(yüksek rakam yoktur aslında)transfer teklifinden dolayı terk etmiştim,pazar günü gittiğimiz piknikte kiloca ağır olan rakibimizi,hırsımız,ve benim vermiş olduğum teknik ve taktik bilgiler ile darmadağın ettik,sezonu şampiyon olarak kapadık,ben içimde yanan forma aşkına dayanamayıp,çok yalvarmalarına rağmen o takımı bırakıp orta kantin eşşekleri uzun eşşek takımına geri dönmüş bulunmaktayım,eski takım arkadaşlarıma duyurulur.
17 Mayıs 2006 01:32
biyolokum
ee bikere çekip gittin almayız geri:d
17 Mayıs 2006 01:35
smirnoff
uzun esske oynamak ısteyen warmı tekrar takımları kuralım mıllet
17 Mayıs 2006 01:36
.:nadir:.
ben varım yaslandık ama olsun ruhumuz cocuk :))
17 Mayıs 2006 01:37
bbaykul
ayça ama orta kantini gururla temsil ettim,hem profesyonel sporcularız hepimiz burda geleceğimizide düşünmemiz lazım,biliyorsunuz uzun eşek zor bir spor dalı,sakatlık riski çok yüksek,geleceğimi düşünmeliydim,daha kaç sene eşşeklik yapmaya devam edeceğimizin garantisi olmadığı için o teklifi kabul etmek zorundaydım:'(
17 Mayıs 2006 01:39
yasin altunkaynak
Bu foruma yazan herkes birlikte uzun eşşek oynarsa, yastıktan sonraki 20 kişi kefyine bakar.
Gelin biz bu insanları takımlara bölelim ve lig usulü oynayalım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3721
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.