ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > öğrenci biletinin kaldırılması...

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 24

thuringwethil
thuringwethil
herkes paso alsın..her sene alsın..her sene 5 ytl versin o pasolara..
13 Mayıs 2006 23:13   mesajın adresini al  

gregory house
gregory house
ahauahuah kusura bakmayın ya farketmemişim :P
13 Mayıs 2006 23:17   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
istanbulda değilim :P
13 Mayıs 2006 23:25   mesajın adresini al  

palali
palali
ya şurda en geç seneye istanbulda olacam banane öğrencilerede, "öğretmenlerede" indirimli olsun :p
13 Mayıs 2006 23:45   mesajın adresini al  

zaf
zaf
ehe, herkesin akbile para yatirip, araci sirketin paralari erkenden toplayip isletip belediyeye geri verdigi dusunulurse, araci sirketi biraz daha zengin etmeye yarayan hos gelisme,
belediyecilere sorarsaniz verecekleri kesin cevap "avrupa'da ögrenci bileti var mi ki?" seklinde olacaktir kanimca, ama buralardaki aylik yillik ögrenci karti fiyatlarinin kendilerininkine göre ne kadar ucuz oldugunu görmezden gelmeye de devam edeceklerdir :)
14 Mayıs 2006 15:16   mesajın adresini al  

serkan a.k.a deja`vu
serkan a.k.a deja`vu
öğrenci bileti kaldırıldı dıınce bısı sanmıstım, hani konsepti toptan kaldırdılar fln..izmirde adamlar bileti kaldırdı :) ama tabi ben ne izmirde ne istanbulda yaşıorum ne de otobüse biniorum ondan pek farketmio aslında :)
14 Mayıs 2006 15:48   mesajın adresini al  

adriatic
adriatic
valla istanbulda boyle enterasanlıklar var..ben samsundayken dolmuşlarda bile öğrenciler için ayrı ücret uygulanıyordu..Buraya gelince baya saçmalamıştım o yüzden o konuda...
14 Mayıs 2006 16:10   mesajın adresini al  

gregory house
gregory house
Oncelikle herkese selamlar okulum finalim herseyim bittiginden arkadaslarla tatildeyiz iciyoruz ooh bi guzel bi guzel :p aklimiza geldi acaba ortakantine girilir mi bu keyfin yanina meze olarak bakalim dedik ayisiginda elimizde biralar kumsalda dalga sesleriyle mesaj atiliyo mu? sanirim atiliyomus mutlu oldum :D herkese iyi okullar ve final calismalari pazar gunu gorusuruz :p bide merak ettim benden baska deneyen var mi?
22 Mayıs 2006 23:19   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
burda da kentkart var artık 60 yeni kuruşa öğrenci olarak biniyoruz hem de 90 dakika içinde 2.binişin %50 indirimli.
8 Temmuz 2008 00:41   mesajın adresini al  

kararsız
kararsız
kalkan herşeyin inişi vardır :)
8 Temmuz 2008 00:52   mesajın adresini al  

eti.cin
eti.cin
bıde metrobus dalgası cıktı butun otobus seferleri iptal edildi avc.- topkapı arasında - kaldı ki en yoğun hatlardan biridir bu- . minibüslerde yok. bide yolu daralttılar yanyoldan 2 araba yanyana zor gecıo e-5 desen her gun felç. metrobus zaten hep dolu ara duraklarda ınmek- bınmek imkansız. daha çok külfet oldu yani. geç saatlerde o metrobus durakları teksas ı andırıo ne aydınlatma var nede bi guvenlık personelı. bıde kalkıp övünüolar metrobüsü getirdik die lan zaten bu olması gereken bişeydi. extrem bi bok yapılmadı aksine metrobusun gelişinin götürüsü getirisinden çokçok.. daha fazla oldu ...
8 Temmuz 2008 01:01   mesajın adresini al  

cem'im
cem'im
bi hükümet ne zaman ki öğrenci haklarını sonuna kadar savunur.işte o zaman olmuştur.
25 Eylül 2008 12:46   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008