abi ben anlamıyorum kıskananlar da kız kıskanan da benim hayatımdaki kızlar anlaşsın kıskanmasın birbirlerini ben onların hiçbirini kıskanıyomuyum ya?
14 Mayıs 2006 18:51
yavruş :)dişikartal
ben de o kdr çok dddilll d e usun süredir göremedm de ondasn :(
14 Mayıs 2006 18:53
serkan a.k.a deja`vu
walla kız arkımın en yakın arkını kıskanmadım sanırım hıc de en yakın kız arkını beğenmiş olabilirim tabi.. ayıp bişi yapmayın :)
14 Mayıs 2006 18:58
yavruş :)dişikartal
anaaaaaaaaaaa :D ne fenasın sen =)
14 Mayıs 2006 18:59
alice kendi aleminde
enini bilmem ama sevgilimin tanıstıgım tek arkadası sitemzii degerli üyesi uğur satılmış. o asılmadıgı surece sorun yok. gencin zaten kız arkadası var.. tamam işte hiç sorun yok rahatım..
14 Mayıs 2006 19:33
thinkthank
ben diorum işte abi kızlar ole sarılıolar edıolar (tabı yapmasınlar demıyoruz kesınlıkle=) sona kalkıp bıde kıskanıolar gerenk yok bole sylere
14 Mayıs 2006 19:35
alice kendi aleminde
O diil de benim şey oldu.
en yakın arkadasım sevgilisini benden beni ondan kıskandı. biz de sevgilisiyle kanka olup en yakın arkadasımı sattık. artık onunla diil sevgilisiyle yakın arkadasız.yıl oldu sanırım hatun hala bana kufrediodur. ama napiim yaa sevgilisini çoook seviyorum. tabi sadece arkadas olarak
14 Mayıs 2006 19:43
izlem
evet ama yıllar sona eski sevgilimin en yakın arkadaşına aşık olduğum için :D
31 Mayıs 2006 00:02
penqü*ş
ehehhh tam ööle bi konu içindeyis
esra daa dorusu =Pp
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3716
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.