yaww bide aldattımı neyse kapatalım bence çagdaş konuyu üzülme bari:(
13 Mayıs 2006 13:58
bbaykul
ha kıskanmam demiştim de hatırladım birini kıskanmıştım,çok süper bir hatunla çıkıyordu,benimkinden soğumuştum o hatunu görünce,bu sebepten kıskanmıştım şerefsizi.
13 Mayıs 2006 14:01
banshee
yaaa ben kıskanmadım da benim çok yakın erkek arkadaşımın kız arkadaşı beni kıskandı :(
Bunlar öğrenci aynı eve çıkıcaklar bende insanlık olsun diye gittim yardım etmeye, nede olsa adam çocukluk arkadaşım ailelerimiz tanışıo o derece.Neyse kız arkadaşıda orda. Ben de bunu ben taşıyabilirim dedim. Kız dönüp acaip bir yüz ifadesiyle;
- aman boşver yapamassın küçücük bişeysin kırarsın falan.
demesiyle zaten bir soğuma ve şaşkınlık oldu benden. Sonrada o erkek arkadaşım beni hiç aramadı :D
13 Mayıs 2006 14:04
bbaykul
:)takım arkadaşıma yapılan bu hareketi kınamakla beraber harbi o kadar ufak tefeksen vay bizim uzun eşşek takımının haline vay diyorum.
13 Mayıs 2006 14:07
biyolokum
yuhhh beaa zerrin ayy kıza varya ben böyle kötü kötü bakardım yaa neden kıskanırki şimdi bu olayda yuhh bak sinirlendm
13 Mayıs 2006 14:10
gregory house
bi sevgili için arkadaslarımı asla satmam...
13 Mayıs 2006 14:17
biyolokum
hehehehe çagdaş yaa harika bir arkadaşsın sagol :d
13 Mayıs 2006 14:19
biyolokum
aa bende kurucuydum yaww :d
13 Mayıs 2006 14:21
biyolokum
eee öyleleri de olucak zerrincim:(
13 Mayıs 2006 14:24
banshee
Ben erkek arkadaşımın normal kız arkadaşını kıskanmam heralde. Kıza yazık oluo :(
13 Mayıs 2006 14:25
biyolokum
yaww ben de kıskanmıomm hatta kızıolar yuhh die:(
13 Mayıs 2006 14:26
banshee
yaa erkek arkadaşım eğer bana o kızdan bahsedersei, ve tanıştırırsa kıskanmam ;ama erkek arkadaşımla ben atıorum bir yıldır beraberim hop bir yıl soora çok samimi kız arkı çıkıo, hiç bahsetmemiş; ööle bir kıskanırım ki, hem maffederim!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3716
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.