ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Dolmuş muhabbetleri :)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

lord of drinks
lord of drinks
konya-meram yeniyol dolmuşlarında geçer hikaye;

30 lu yaşlarda bi yenge minibüse biner, ineceği yere gelince müsade ister minibüsten iner, kapıyı kapatmak için çarpar.

ama farkedemediği şey, kapının eski usul bir kapı olmasından dolayı kapattıktan sonra kolu aşağı çekmeden kapanmadığıdır, ve abla bunun farkına varmaz, yeterince güçlü çarpamadığından kapanmadığı kanısına varır.

kapıyı tekrar çarpar, kapı yine kapanmaz. ve tüm kuvvetiyle kapıyı tekrar öyle bir çarpar ki minibüsteki insanlar bile sallanır, ama kapı haliyle bu defa da kapanmaz.

abla tam tekrar ç.arpmaya ve muhtemelen kapıyı sökmeye kararlı bir şekilde kapıyı çarpacakken şoför elindeki sigarayı atar, agresifçe üfler ve;

''bırak bacım bırak, kapının mına kodun tamam ben kapatırım.''
 5   5 Temmuz 2008 00:34   mesajın adresini al  

atmacaa
atmacaa
tek amacım şoföre üst geçidi geçince inebilirmiyim demekti...minübüs üst geçide yaklaştı ve ben
1.deneme: üçt geçici geçi(anlamsız harfler topluluğu)..

2.deneme: üst geçeci (anlamsız harfler devam)

3.deneme : üçt geçincii(hala anlamlı kelime çıkmadı)

ve şöför sinirlendi sanırım sürekli aynadan beni takip etme durumuna arkasını dönüp üst geçittemi inicen diye bağırdı...
ben :tıssss sönmüş bir sekilde evet abi

dolmuştakiler krizde... inerken kapının üstüne kafamı vurmamda son noktayı koydu
o günden beri orda inmiyorum...

5   5 Temmuz 2008 00:38   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
bi de şöyle bişey var; gerçi bu genelde dolmşlarda değil de otobüslerde geçer;

''öğrenci kimliğini göriyim arkadaşım!

*gösterilir,

''o geçmez burda...

tam sopalıktır bu tipler. lan benim ankaradan istanbuldan öğrenci arkadaşım gelip de metrodan yararlanamaz mı? illa izmirden olacak illa o kimlikle olacak.

ya da global öğrenci diye bi kavram var da ben mi kaçırıyorum?
5 Temmuz 2008 00:39   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h
aynen,o tilt bir durum =S

bizede çok oluyo...

izmitten gelen arkadaşıma kimlik sordu eleman gösterdi çocuk;

-oranın kimliği burda geçmez

dedi adam =S

bsgy ama be abi... demek lazım onlara :)

lord of drinks demis ki:
bi de şöyle bişey var; gerçi bu genelde dolmşlarda değil de otobüslerde geçer;

''öğrenci kimliğini göriyim arkadaşım!

*gösterilir,

''o geçmez burda...

tam sopalıktır bu tipler. lan benim ankaradan istanbuldan öğrenci arkadaşım gelip de metrodan yararlanamaz mı? illa izmirden olacak illa o kimlikle olacak.

ya da global öğrenci diye bi kavram var da ben mi kaçırıyorum?
5 Temmuz 2008 00:42   mesajın adresini al  

alice kendi alemınde
alice kendi alemınde
ben de odtü dolmuşunda 20li yaşları gormeye alışmışım. orta yaşlı birini gorunce heyecanlanıyorum.

rica etsem acaba şuradan iki kişi uzatabilrimiydiniz diyim 3lira uzattım bugun.

genç biri olsa hocam pardon iki kişi dicektim olcaktı bu iş.
5 Temmuz 2008 00:42   mesajın adresini al  

:.cevriye.:
:.cevriye.:
dolmuşa bindik heey allah!!

diyerek 5 kişi minibüse binilmez..biiniiilmeezz!!!!
5 Temmuz 2008 00:43   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
bi de meşhur kapıyı açıp tükürürken dolmuştan düşen şoför var ki...

aman aman. apayrı bi hadise :D
5 Temmuz 2008 00:44   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h

0hhaa =S

lord of drinks demis ki:
bi de meşhur kapıyı açıp tükürürken dolmuştan düşen şoför var ki...

aman aman. apayrı bi hadise :D
5 Temmuz 2008 00:45   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
aykı®ı :

0hhaa =S

haberin yokmu:D
5 Temmuz 2008 00:46   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h
yoktu =S
5 Temmuz 2008 00:47   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
ben bunu ODTÜ ye giden dolmuşlardan birinde diye biliyordum ama iyice şehir efsanesi oldu tabi. hikaye aynı, ama yer farklı bi tek
aynen copy paste yapıyorum hiç bulaşmıyorum:

Barbaros bulvarında olmuş bir olay...

Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi.
Hemen koştuk, yardım edelim diye.

Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani.

Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar.

Biz ne yapacağımızı şaşırdık.

'Ne oldu?' diye sorduk.Bir iki tanesi, güçlükle
'Şoför, şoför...'

diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu sarsıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2-3 dakika geçmesi gerekti.

Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş.Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardir ya.

Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşagı düşmüş.Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş..
 6   5 Temmuz 2008 00:48   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
hahahahahahahahaha yok böyle olay ya :D ben de gülerdim valla isterse boynum kırılsın :D

lord of drinks demis ki:
ben bunu ODTÜ ye giden dolmuşlardan birinde diye biliyordum ama iyice şehir efsanesi oldu tabi. hikaye aynı, ama yer farklı bi tek
aynen copy paste yapıyorum hiç bulaşmıyorum:

Barbaros bulvarında olmuş bir olay...

Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi.
Hemen koştuk, yardım edelim diye.

Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani.

Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar.

Biz ne yapacağımızı şaşırdık.

'Ne oldu?' diye sorduk.Bir iki tanesi, güçlükle
'Şoför, şoför...'

diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu sarsıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2-3 dakika geçmesi gerekti.

Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş.Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardir ya.

Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşagı düşmüş.Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş..
5 Temmuz 2008 00:49   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008