bu kdr gereksiz biriyse bu kdr fazla yorum gerek yoktuç Tekrar tekrar aynı şeyleri tekrarlamak neyinize? Adam başkan olarak feneri tüm camialardan çok daha ğst konuma taşıdı. Fenerbahçeye kattıklarına çamur atılamaz. Hiç değilse diğer başkanlar gibi kulüpten para yemedi. İflasın eşiğine getirmedi, sporcularımız isyan etmedi! Tek bir açıklamanız var sizin. ÇEKEMİYORSUNUZ.Zenginin parası züürdün çenesi!
HAkemlere para vermemişte şampiyon olunmamış. Ne mantıktır bu yaaa? Kalkıp biz başarılıyız takımımız başarılı şampiyon oldu denilmioda hemen kulp bulunuo. Neden takım adı ağzınıza almıosunuz da başarılarınız fenerle gölgelendiriosunuz?
Herkes her şeyi gördü bu sene. Hala uyduruk hikayeler anlatıosunuz!
* bizim sahamız kapandı rakiplerin sahası kapanmadı!
* Beraber yemekler yendi.
* Fenerbahçeyi kulüpler birliğinden attınız(!)
* Fenerbahçeye ana avrat düz gidilirken, başkanın ölmüş annesine küfür edilirken; bir baba hindi dememiz bardakları taşırmışmış!!!
DAha çok yazarım arkadaşlar,ama sizlerde biliosunuz bunları kabullenmiosunuz. Sizlere göre sizler suçsuz,sütten çıkmış ak kaşıksınız. BirazdA kendinize bakın. Ben bir taraftar olarak takımımıda eleştiriorum. Evet fenerin yalnız kalmasının sebebi başkanımızın saçma sapan konuşmaları oldu. Hiç bir takım kaldıramazdı bunları. Ama sizler naptınız? Başkanlarınıza sizler küfür ediosunuz. bjk ve gs taraftarları. Yalan mı? şu yemek olayından sonra küfür edilmedi mi ? edildi, ben duydum! şimdi de gelmiş bizim başkana b.k atıosunuz. Afferin tam gaz devam. Seneyede devam, hiç bitmesin bu savaş! Bizim bir ittifak ihtiyacımız 100 yıllk tarihimizde olmadı, olmayacak!