| |
cagacu
|
Aziz başkan... Ona laf yok... Bugun Roberto carlos a 5 milyon dolar lık teklif yapabiliosak, appiahı 8 milyon dolara getirebiliosak onun calısmaları sayesindedir... Turkiye ne baskanlar gordu... Kimilerinin borcu 175 milyon dolar, geliri 17 milyon dolar civarında... buda aziz başkanın farkını gosterir
|
|
~ 841 gün
|
|
| |
tbc
|
koyayım böyle imparatora..
|
|
1 ~ 841 gün
|
|
| |
palali
|
en çok Galatasaray şampiyonluğu & başarısı gören fenerbahçe başkanı :)
şaka bir tarafa ilk bikaç senedeki çuvallamaları hariç çalışıyor adam. hiç sevmem kendisini, hatta günümüzde futbolumuza şiddetin bu kadar fazla girmesinin sebeplerinden biri hatta en büyük sebebi olarak görüyorum ancak çalışmasına diyecek yok. herşey bir tarafa yaptığı stat yeter. ama "tesadüf", "mevdiven boşlukları" gibi açıklamalarıyla stand-up dalında cem yılmazla yarıştığıda bir gerçek.
|
|
~ 841 gün
|
|
| |
lucy luyi
|
yiğidi öldür, hakkını ver.
|
|
~ 841 gün
|
|
| |
mursilis ii
|
kendini imparator zanneden bi başkancık.. toprak ağası zihinyetli acilen yontulması gereken şahsiyet..
japonyaya acılmak gibi dahihane bi projesi vardır bu adamın ayrıca.. uzakdoguda forma satarak on milyonlarca dolar para kazanacakmıs.. adam fenerbahce köyünün agası oldugunu unutmus gercekten imp. zannetmeye baslamıs kendisini..ilahi aziz japonyada hangi markayı satacaksın.. teq avrupa basarısı yayla cup finali olan takımının pazar degerinin oldugunu mu zannediosun sen..birisi bu adama hatırlatsın türkiyenin teq uluslararası markası galatasaraydır..
|
|
~ 841 gün
|
|
| |
mursilis ii
|
ayrıca kronun hasıdır kendisi..
- mhk baslanını tehdit ettiniz mi efendim ?
* tehdit filan yok..
- dünyayı basına yıkarım demişsiniz..
* cok sinirliydim demiş olabilirim..dediysem lafımın arkasındayım
gibi bi diyalogun basrolündedir kendisi.. ayrıca bkz:
ben işimi polise bırakmam
|
|
~ 841 gün
|
|
| |
comandante
|
Tüm fenerbahce'liler adına Büyük Başkana
Vur vur inlesin
Adnan Polat Dinlesin
|
|
1 ~ 841 gün
|
|
| |
kulacogullari
|
|
|
~ 841 gün
|
|
| |
aleeea
|
Ne Sinema,Ne Tiyatro,Ne de Alemde Bi Gece...
En Büyük Eğlence Fenerbahçe.... UlTrAsLaN
Ben başarı kadar nedenlerine de önm weririm .. Az mafyalık yapmadı Aziz başkan...
|
|
~ 841 gün
|
|
| |
palali
|
site adminleri edep sınırlarını aşan edepsizlere edepli olmalarını söyleyecekmi acaba?
|
|
~ 841 gün
|
|
| |
comandante
|
O Pankartı 6alatasaraylılar mı yaptırıp çaldırmış puhahahaaaaaa
|
|
~ 841 gün
|
|
| |
lillian
|
imparatora bak çay demle!!!
hic gülecegım yoktu yaa!!allah iiliğinizi versin=)
|
|
~ 841 gün
|
|
| |
comandante
|
Ya efe o pankartla ilgili bi klip yapmışlar anti-galatasaray.com adresinde harika olmuş bi bak derim e sonra da yorumunu yaz tabiii buraya müsik olarak da çocuklar inanını biraz değiştirip harika bi şey ortaya koymuşlar BAYILDIM
|
|
~ 841 gün
|
|
| |
kaan dinçer
|
abi fenerbahçenin başarısı hep kalıcı oldu bu güne kadar bakın bakalım hiç war mı
15 yıl şampiyonluk yüzü göremediimiz...abi tekım taqrihi boyunca istikrar abidesi.hangi başarıyı kime anlatıyo galatasaray???tamam abi aldınız uefayı hayrını görün,kıymetini bilin çünkü bi daha olmicak...hatta elinizdeki lig kupalarını da öpün koklayın...
|
|
~ 841 gün
|
|
| |
banshee
|
şükrü saraçoğlunda hiç cinayet olmadı.
bizler stadları yıkmadık.
hakemler hakettiğini alır,bunu tek yapan FB taraftarı deil.
heba edilen milyon dolarlar ile buradayız, buraya gelemeyipte milyon dolar heba edenler var, ve o milyon dolarları alıpta kendileri yiyenler var.
|
|
~ 841 gün
|
|
| |