ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  geyik  1 gunluk omrun kalsaydı ne yapardın

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

emiyciq...:)
arkadaslar allah kımsenın basına getırmesın de eger 1 gunluk omrunuz kalsaydı o gunu nasıl yasardınız?
~ 843 gün   mesajın adresini al  

tbc
tbc
uyurdum

tbc
tbc
nabim..

valla ben n binası nı yakardım galiba:D

valla bende su prefact okuyan samsunlu kısa ondan cok hoslandıgımı soylerdım:) ucunda olum olsa bıle:)

aloydra
aloydra
şimdiye kadar yapmak istediğim ama geleceği düşünerek vazgeçtiğim her türlü çılgınlığı yapar 24 saatin dolmasına saniyeler kala bi uçurumdan kendimi denize bırakırdım..

shibumi
shibumi
a) sevgilimle guzel ve normal bir gun gecirir sonra da uykuya gider gibi olume giderdim.
b) onume cıkan cılgınlık şanslarını degerlendirirdim.
c) 24 saati beklemez enteresan bir intihar gerceklestirirdim.

iksir
iksir
anneme sıkı sarılırdım saatlerce hemde,sewdıgım ınsanlara onları ne kadar sewdıgımı sölerdım, sonra eger hatalarım warsa hatalarım için özur dılerdım, rejımde oldugum için yıyemedıgım seylerı yerdım, bi de herseyı acıklardım ne olursa olsun yanı düsünmezdım olacakları, benım canım yandıysa onlarında yansın dıe yanı ıntıkamımı da alır öle gıderdım....

üstteki
üstteki
yapmak isteyip de yapamadığım şeyleri yapardım..

banshee
banshee
acayip gurur yaparım. ''ben ölemem laahhnnnn 24 saat sonra'' der ve o anda kendimi öldürürdüm. ölürken '' aha aha naabeeeer? hane 24 saat sonraydı, al işte nalları diktim'' diyebilirsem derim..

mila moia
mila moia
butun gun pasta, cıkolota, cıps kola ne kadar zaralı sey varsa yanı tuketırdım:)

burakargın
burakargın
HAYIRLISI OLSUN DERDİM :)

şeyma altunkaynak
şeyma altunkaynak
hic depresyona girmedim ama bunu ogrendigimde kesin girerim ve bende Gokcen gibi tatlilar yerdim hic durmadan..

***fb***
***fb***
BİR GÜNLÜK ÖMRÜM OLSAYDI YAPABİLDİGİM HERSEYI YAPAR ONDAN SONRA KENDIMI ARABANIN ÖNUNE ATARDIM BEN MEZARA O DA HAPİSE :))

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
walla sefkilimin yanına gider yapmak istediklerimi onla yapardım =) annemi ölesine çok öper çok sewdiğim sölerdim ensewdiğim şeyleri yerdim =) herşeyimi sewdiklerime bırakırdım... bahçelinin gülü war ondan 100 tan selpak alırdım weya en sewdiğim onun işine yarayacak eşyalarımı werirdim... ağlayana kızar gülerdim=) giderken mutlu olmaya çalışırdım... kırdıklarımı özürlerimi iletirdim...... öle çok şeyi sığdırmaya çalışırdım ki... en çok da gülümseyerek gitmeyi isterdim =)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008