ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > ADSL zımbırtısı..

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

mert
mert
Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre, Salı gününden itibaren başlanacak uygulamayla 256/64 Kbps hızında 3 GB limitli ADSL kullanan müşterilerin tarifeleri ve kullanım miktarları aynı kalmak kaydıyla bağlantı hızları 512/128 Kbps’ye yükseltilecek. 256/64 Kbps hızında sınırsız internet bağlantısına sahip kullanıcılar ise isterlerse aynı hızda kalacak ya da ekstra para ödeyerek üst tarifelere geçebilecekler.
28 Ekim 2005 20:46   mesajın adresini al  

mert
mert
bi de 69 ytllik 9 gb limitli 512 kb/s çıkıcakmış ve 256 sınırsızlara yeni abone alınmıcakmış..
28 Ekim 2005 20:48   mesajın adresini al  

mert
mert
sınırsızlara bişe yoqmuş :(
sinir bi drum.. :@
28 Ekim 2005 20:52   mesajın adresini al  

mert
mert
ya ABye uyum olayına göre 2006nın ortası gbi 1mb olcaktı ama sene sonunu blur herald..
tabe o zmna kdr umarım sınırsızları unutmazlar ;)
28 Ekim 2005 20:56   mesajın adresini al  

mert
mert
"Ulaştırma Bakanı’nın tarifede idirim sözüne karşılık Türk Telekom’un yeni taride 256 Kbps bağlantı seçeniğini kaldırarak en ucuz sınırsız ADSL bağlantısını 49 YTL’den 99 YTL’ye çıkarması ve sınırlı tarifedeki hız artırımının sınırsız tarifedeki kullanıcılara sağlanmaması kullanıcıların tepkisine neden oldu." - NTVMSNBC
31 Ekim 2005 12:23   mesajın adresini al  

ozan
ozan
Kotasız olsun da:)
18 Aralık 2005 18:46   mesajın adresini al  

murat
murat
Kullanıcı sayısı arttıkça Gündeeee 50 kez bağlantı kesiliyorrrr ADSL nin pek tadı kalmadı Artık...
18 Aralık 2005 18:51   mesajın adresini al  

mert
mert
yaw hakkaten internetin içine ettiler.. adsl dedik sevindik bi de sınırsız üye olduk n interntten bişe anlıorz ne de hızlı bağlantı var peki yok mu bunun bi alternatifi kablonet dışında?
18 Aralık 2005 20:48   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
artık turbo adsl devri başladı:))siz daha annenizn eydieselini mi kullanıyosunuz yoksa?

jndsjgtyafskkfl:D
10 Eylül 2007 02:40   mesajın adresini al  

esra göksel
esra göksel
 1   10 Eylül 2007 03:36   mesajın adresini al  

çutee-libertine-
çutee-libertine-
şimdi türkiye teknolojide hızlı internet deyince akla gelen ilk ulke olma adımında atım atıcakmış..projeleri varmış...peh...
10 Eylül 2007 13:00   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
bağlantının kopma nedeni ya yüksek hız yada modemden kaynaklanıyor
ben bi ara kafayı yemiştim bağlantıyı düşürdüm modemi değiştirdim ve artık tık yok
bide rapid şifresi buldummu tamamdır bu iş
10 Eylül 2007 17:54   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008