aslan67 demis ki: aslında uçağın burnunu biraz havaya kaldırabilirdin,arkasına düşecek gibi görünüyor bu açıdan:)
ösge tanrım sana geliyorum der gibi açmış ellerini,ee kaza geliyorum demez.
23 Mayıs 2008 16:33
ßhd®
uçağın düşmesinden çok osge nın suratındaki ifadeden uçağı kucaklıyacak gibi bir anlam çıkıyor:D
23 Mayıs 2008 16:33
hayal kıran
ßahadı® demis ki: uçağın düşmesinden çok osge nın suratındaki ifadeden uçağı kucaklıyacak gibi bir anlam çıkıyor:D
sanırım karşılamaya hava alanı yerinde evin çatısını tercih etmiş.
23 Mayıs 2008 16:35
hayal kıran
belkide pilot sevgilisi vardır sdfgfdsgsdfg
23 Mayıs 2008 16:35
hayal kıran
ösge görse fotoğrafı kızar mı ki mouse ?
23 Mayıs 2008 16:37
ßhd®
kendisine sor istersen:D annarsın
23 Mayıs 2008 16:41
osge
ilginç ama kızılcak bişi yapmamışsın bu sefer:D
23 Mayıs 2008 19:15
• c€dric¹ •
徵;收;的;手;段;中;包;括;限;制;出;境;
23 Mayıs 2008 19:16
üstteki
şu an olması gereken yayınımız ,yayın ortağım onur un aşırı uykusu, hava muhalefeti ,arkadaşlarımın bana el koymuş olması, burdan ortakantin buluşmasına gidecek olmamız, tek başıma çok sıkıcı bir adam olmam gerekçeleriyle iptal olmuştur ,bunlardan dolayı özür diliyorum hepinizden :)
28 Mayıs 2008 16:58
:.cevriye.:
benim de kotam had safhanın da haddindeydi zaten iyi olmuş:))
toplaşın bizsiz ohhh:((
28 Mayıs 2008 17:07
güveeen
biraz gözyaşı fm'den feyz alın lütfen :))
tanıtmak bizden siftah yalnız Allah'tan sloganıyla reklam alıyorlar; siz de reklam alın helaldir :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3586
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!