arkadaslar ne iş?Bugun fatihten de duydum..Okul yine klasiklerinden bi parça çalmış
12 Mayıs 2006 00:14
tlka
bir problem yok gibi, iletisim fakultesinden ogrenci arkadaslari aramiza katip resmiyete devam edecegiz. haftaya.. aciklamalari takip edin..
14 Mayıs 2006 22:24
üstteki
Tolga o işi halletti diye biliyorum =) iletişim fakültesinin en güzel bayanlarını kadromuza kattık =D onlarla ilgili çeşitli projelerim de var =D
15 Mayıs 2006 19:09
üstteki
Oğuzcum, ortakantindeki okulumuz iletişim öğrencileriyle bire bir irtibat haline geçmeyi neden denemiyorsun ?
15 Mayıs 2006 19:17
tlka
mrb,
muhendislik fakultesi ve fen edebiyat fakültesi öğrencilerinin öncülüünde kurduğumuz BuRadyo (www.buradyo.com) , artık yeni bir süreçte.. Bahçeşehir Üniversitesi Resmi Radyosu olmak üzere görüşmelerimiz rektörlük ile sürüyor ve ekibimize İletişim Fakültesinden ekip arkadaslarinin katilmasini istioruz.eger ilgilenirsen konusmak isteriz, reklam ve tanıtım yada dj olarak bize katılabilirsin.. ne dersin ?
stream chef : Oguz Mustapasa
chef@buradyo.com
msn : ouz.mpasa@hotmail.com
15 Mayıs 2006 21:07
sod
bugün açmamız gereken site için kusura bakmayın. Bir iki sorun yaşamaktayız... O yüzden sitemizin açılışını biraz geçiktirmiş durumdayız... Gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz. Diğer çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
mrb,
muhendislik fakultesi ve fen edebiyat fakültesi öğrencilerinin öncülüünde kurduğumuz BuRadyo (www.buradyo.com) , artık yeni bir süreçte.. Bahçeşehir Üniversitesi Resmi Radyosu olmak üzere görüşmelerimiz rektörlük ile sürüyor ve ekibimize İletişim Fakültesinden ekip arkadaslarinin katilmasini istioruz.eger ilgilenirsen konusmak isteriz, reklam ve tanıtım yada dj olarak bize katılabilirsin.. ne dersin ?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3586
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.