ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum

Sayfalar: 1  2  3  4  5  18  19  20  21  22  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

cagacu
cagacu
arkadaslar ne iş?Bugun fatihten de duydum..Okul yine klasiklerinden bi parça çalmış
12 Mayıs 2006 00:14   mesajın adresini al  

tlka
tlka
bir problem yok gibi, iletisim fakultesinden ogrenci arkadaslari aramiza katip resmiyete devam edecegiz. haftaya.. aciklamalari takip edin..
14 Mayıs 2006 22:24   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Tolga o işi halletti diye biliyorum =) iletişim fakültesinin en güzel bayanlarını kadromuza kattık =D onlarla ilgili çeşitli projelerim de var =D
15 Mayıs 2006 19:09   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Oğuzcum, ortakantindeki okulumuz iletişim öğrencileriyle bire bir irtibat haline geçmeyi neden denemiyorsun ?
15 Mayıs 2006 19:17   mesajın adresini al  

tlka
tlka
mrb,
muhendislik fakultesi ve fen edebiyat fakültesi öğrencilerinin öncülüünde kurduğumuz BuRadyo (www.buradyo.com) , artık yeni bir süreçte.. Bahçeşehir Üniversitesi Resmi Radyosu olmak üzere görüşmelerimiz rektörlük ile sürüyor ve ekibimize İletişim Fakültesinden ekip arkadaslarinin katilmasini istioruz.eger ilgilenirsen konusmak isteriz, reklam ve tanıtım yada dj olarak bize katılabilirsin.. ne dersin ?

BURADYO
Tolga DİNÇER
Direktör
tolgad@tasarimekibi.com : msn
director@buradyo.com

stream chef : Oguz Mustapasa
chef@buradyo.com
msn : ouz.mpasa@hotmail.com
15 Mayıs 2006 21:07   mesajın adresini al  

sod
sod
bugün açmamız gereken site için kusura bakmayın. Bir iki sorun yaşamaktayız... O yüzden sitemizin açılışını biraz geçiktirmiş durumdayız... Gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz. Diğer çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

mrb,
muhendislik fakultesi ve fen edebiyat fakültesi öğrencilerinin öncülüünde kurduğumuz BuRadyo (www.buradyo.com) , artık yeni bir süreçte.. Bahçeşehir Üniversitesi Resmi Radyosu olmak üzere görüşmelerimiz rektörlük ile sürüyor ve ekibimize İletişim Fakültesinden ekip arkadaslarinin katilmasini istioruz.eger ilgilenirsen konusmak isteriz, reklam ve tanıtım yada dj olarak bize katılabilirsin.. ne dersin ?

BURADYO
Tolga DİNÇER
Direktör
tolgad@tasarimekibi.com : msn
director@buradyo.com

stream chef : Oguz Mustapasa
chef@buradyo.com
msn : ouz.mpasa@hotmail.com
15 Mayıs 2006 21:29   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
falla herşey süper gidio YİPİEEA diyorum...öhem..
15 Mayıs 2006 23:18   mesajın adresini al  

sod
sod
Her zamanki gibi AMEN young jedi...
17 Mayıs 2006 23:23   mesajın adresini al  

ciyan
ciyan
Hele loy loy... Yaşasın buradyo... Long live the king dicem ama olmıcak sonuna buradyo koyalım o zaman =)
19 Mayıs 2006 22:06   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
hımmm :D
5 Haziran 2006 14:21   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
nereden nereye .. :/
9 Ocak 2007 02:36   mesajın adresini al  

o6uz
o6uz
vay bee... neler yazmışız başlığın altına =)
arifim niye hüzünlendin ?
10 Ocak 2007 02:24   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  18  19  20  21  22  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008