şu an olması gereken yayınımız ,yayın ortağım onur un aşırı uykusu, hava muhalefeti ,arkadaşlarımın bana el koymuş olması, burdan ortakantin buluşmasına gidecek olmamız, tek başıma çok sıkıcı bir adam olmam gerekçeleriyle iptal olmuştur ,bunlardan dolayı özür diliyorum hepinizden :)
28 Mayıs 2008 16:58
:.cevriye.:
benim de kotam had safhanın da haddindeydi zaten iyi olmuş:))
toplaşın bizsiz ohhh:((
28 Mayıs 2008 17:07
güveeen
biraz gözyaşı fm'den feyz alın lütfen :))
tanıtmak bizden siftah yalnız Allah'tan sloganıyla reklam alıyorlar; siz de reklam alın helaldir :))
kantin üyelerimizden utanmaz adamsphinx ve ufoozgur ile bendeniz
bugün saat 17 sularında buradyo da canlı yayında olacağız ,tabii radyoya vantilatör konmuşsa :D
o saatte internette olursanız, sohbetimize katılmanızı isteriz :) www.buradyo.com dan bizi dinleyebilirsiniz, teşekkürler.
msn için: dj@buradyo.com
24 Ağustos 2008 13:25
üstteki
dinleyin :)
19 Eylül 2008 15:57
chi sj
teşekkür ederim benden aldığınız zipuntı yoğun ısrarım üzerine çaldığınız için sevgili mikrofona adeta -hösküren- djler.
19 Eylül 2008 15:59
lts
kesin lan geyik yapmayı.... düğmeye basın müzük çalsın kapatmayın radyoyu.
arif' im kardeşim. tebrik ederim başarılar dilerim kardeşim..
19 Eylül 2008 16:06
üstteki
mikrofonla mücadelem devam ediyor
episode 8
ünsal teşekkürler
varsa bi istek ,milyonlara ulaştırmak istediğin bir mesaj ulaştıralım :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/3586
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.