gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Bahçeşehir Üniversitesi - BUradyo
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
 Yazar: Mesaj:
melayikhe
melayikhe
şööle bi emel diiniyene bi melek bedava falan gibi bi promosyon mu:P yapıcaz bişiler aklımısda zaten merak etmeyin..

9 Mayıs 2006 23:26  mesajın adresini al  
ufoozgur
ufoozgur
40 kpbs'de yayın yapan tek dj im ülen. utanığn! :P yok ama müzik kaliteli..dinnemek istiyen dinlesin derim ben. öptüm özercim..yeni tasarımda göbekli fotoyu da görmek dileğiyle :))

10 Mayıs 2006 11:57  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Efsanevi bişey o = ) dünyada da 40kpbs de yayın yapan tek dj sin = )
ben denediğimde takılma ,börtü böcek oluyordu, ben de vazgeçtim = )
Bir ara yarışma gibi bişey denemiştim pek katılım olmamıştı :|

10 Mayıs 2006 13:28  mesajın adresini al  
cagacu
cagacu
aaa baq nsl denk gelmedik.Yaa bide arkadaslar su adsl kotası dolan zavallılar icin bir care dusunseniz..... Belki promosyon bu olabilir bak bizi bukadar dinle sana sukadar mb kota verelim die :p

10 Mayıs 2006 13:55  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Onlara da çağre bulduk Caga = ) limitsize geçiyorlar sorun kökten kalkıyor = )

10 Mayıs 2006 13:57  mesajın adresini al  
cagacu
cagacu
hmmm bak bu hiç benim aklıma gelmemişti........ :P

10 Mayıs 2006 14:06  mesajın adresini al  
sod
sod
promosyonun dibine vuracaz arkadaşlar yeni sitemizde en çok duran ve en çok dinleyiciyi rabyomuza davet eden kişiye melek, emel, arif, özgür, (head) Soner, Oğuz ve Tolgayla yemeğe yollayacam lüküs bir yerde sabaha kadar yiyecekler hesabıda ödemeyecekler... ;) bakalım buna talep olacak mı?

Özellikle emel ve melek gibi iki güzel ve diğerleri gibi güzel insanlarımız varken :P

10 Mayıs 2006 21:59  mesajın adresini al  
cagacu
cagacu
Ben Ben Ben Ben....

10 Mayıs 2006 22:00  mesajın adresini al  
melayikhe
melayikhe
fatih bu ne ya tolga msnimi anons eder sen yemeğe yollarsın iice evde kaldım galiba promosyon olmaya kadar düştük desene:( o diilde yani bi dj olarak bende kotalı kullanıorum ayıp ayıp...arifimisi dinniip en kısa zamanda limitsiz yapıjaağm:)

10 Mayıs 2006 23:22  mesajın adresini al  
cagacu
cagacu
arkadaslar ne iş?Bugun fatihten de duydum..Okul yine klasiklerinden bi parça çalmış

12 Mayıs 2006 00:14  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Tolga o işi halletti diye biliyorum =) iletişim fakültesinin en güzel bayanlarını kadromuza kattık =D onlarla ilgili çeşitli projelerim de var =D

15 Mayıs 2006 19:09  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
Oğuzcum, ortakantindeki okulumuz iletişim öğrencileriyle bire bir irtibat haline geçmeyi neden denemiyorsun ?

15 Mayıs 2006 19:17  mesajın adresini al  
sod
sod
bugün açmamız gereken site için kusura bakmayın. Bir iki sorun yaşamaktayız... O yüzden sitemizin açılışını biraz geçiktirmiş durumdayız... Gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz. Diğer çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

mrb,
muhendislik fakultesi ve fen edebiyat fakültesi öğrencilerinin öncülüünde kurduğumuz BuRadyo (www.buradyo.com) , artık yeni bir süreçte.. Bahçeşehir Üniversitesi Resmi Radyosu olmak üzere görüşmelerimiz rektörlük ile sürüyor ve ekibimize İletişim Fakültesinden ekip arkadaslarinin katilmasini istioruz.eger ilgilenirsen konusmak isteriz, reklam ve tanıtım yada dj olarak bize katılabilirsin.. ne dersin ?

BURADYO
Tolga DİNÇER
Direktör
tolgad@tasarimekibi.com : msn
director@buradyo.com

stream chef : Oguz Mustapasa
chef@buradyo.com
msn : ouz.mpasa@hotmail.com

15 Mayıs 2006 21:29  mesajın adresini al  
ufoozgur
ufoozgur
falla herşey süper gidio YİPİEEA diyorum...öhem..

15 Mayıs 2006 23:18  mesajın adresini al  
sod
sod
Her zamanki gibi AMEN young jedi...

17 Mayıs 2006 23:23  mesajın adresini al  
ciyan
ciyan
Hele loy loy... Yaşasın buradyo... Long live the king dicem ama olmıcak sonuna buradyo koyalım o zaman =)

19 Mayıs 2006 22:06  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
nereden nereye .. :/

9 Ocak 2007 02:36  mesajın adresini al  
melayikhe
melayikhe
alla alla nedense ben de hüzünlendim yahu =/

18 Ocak 2007 21:48  mesajın adresini al  
üstteki
üstteki
bak,melek de hüzünlendi :)
beni bi sen anladın meleğkk :)

6 Şubat 2007 18:27  mesajın adresini al  
thecoolhacker
thecoolhacker
ya arkadaşlar kişi kendi radyosunu nasıl açıyor bana yardımcı olsanız çok sevinirim

8 Şubat 2007 14:41  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 21 - 40
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008